Bevállalós lányt keresek holnap napközben, délelotti órákban Budapesten, akinek elektro stimulálóval izgatnám a punciját miközben orálisan kényeztetem. Ha vonz az ilyesmi írj bátran! Nem harapok, csak ha kéred!
Felcsatolhatoshoz illetve ketveguhoz keresnek vallalkozokedvu, kivancsi holgyet
Sziasztok!
Keresek olyan szexorientált hölgyet Ózdon vagy környékén aki a számra ülne vagy egyébmódon uralva nyalatná punciját vagy popsiját.
Helyem akad de én is mehetek.
Keresek olyan szexorientált hölgyet Ózdon vagy környékén aki a számra ülne vagy egyébmódon uralva nyalatná punciját vagy popsiját.
Az ünnepi időszakra keresek férfias partnert a 40+ krosztályból, közös időtöltésre.

Sziasztok.Idősebb Párt vagy Hölgyet keresek!! Kölcsönös szimpátia fontos!!Légy igényes és normális!!!
Domináns pasira vágyó szub hölgyek társaságát keresem állandó vagy alkalmi találkozókra!
Játékszerek és hozzáértés adott csak épp az ezt kedvelő hölgy vagy pár hiányzik! Szóló hölgyek mindenképp előnyt élveznek de a pároknak sem mondok nemet,főként ha a pár mindkét tagja szub hajlamú!
Játékszerek és hozzáértés adott csak épp az ezt kedvelő hölgy vagy pár hiányzik! Szóló hölgyek mindenképp előnyt élveznek de a pároknak sem mondok nemet,főként ha a pár mindkét tagja szub hajlamú!
Sziasztok!
Fehérvár és környékén vki ? Írj
Sziasztok!
Jovo heten delutan 13 es 18 ora kozott megbaszhatsz obudai helyem lesz.
Szadista férfi , házaspár alázatos szolgája lennék akik minden intim testrészüket nyalatnák szopatnák velem ,megbilincselnének ,pálcáznának ,számba élveznének pisilnének ,kényszerítenének a seggnyalásra !Új eszközeim vannak,pálca ,bilincs, csipeszek, szemmaszk, intim gyertya , szájpecek ,póráz , stb stb
Elektrodákat próbálnék bevállalós lányon! Én imádom ha a heréimet bizsergeti. Mellen, puncin szeretném kipróbálni. Írj ha érdekel! Pénteken napközben érnék rá!
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket.
53/180/85, független, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket.
53/180/85, független, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Szombat estére keresek Lányt vagy Nőt Szombathelyen aki megdugna felcsatolhatóval.Helyem van.45 é.pasi vagyok s arra vágyom,hogy egy Lány vagy Nő végre egyszer műfaszra húzzon és meg dugjon.
Olyan nagy kérés ez Lányok vagy Nők?Most tényleg csak arra vágyom,hogy megdugjatok Lányok vagy Hölgyeim.
Olyan nagy kérés ez Lányok vagy Nők?Most tényleg csak arra vágyom,hogy megdugjatok Lányok vagy Hölgyeim.
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Zala megye 50 pluszos nővel ismerkednek
Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.
Kevskeméti vékony ,sportos alkatú sub nőt keresek. Főleg sub jógára.Írj privátot.
Holnap 11.-en delutan1 es 18 ora kozott megbaszhatsz obudai helyem lesz.
Extrém kövér,200 kg körüli domina hölgyet keresek. Szub hajlamú, zsír és hájimádó férfi vagyok.