+Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Párhoz csatlakoznék Cuckold játékokra.
Enyhe bi lehetséges(Pasi felszopja a farkamat illetve beteszi a hölgynek.
Persze ha nagyon akarod akkor az asszony előtt a szádba engedem.
Enyhe bi lehetséges(Pasi felszopja a farkamat illetve beteszi a hölgynek.
Persze ha nagyon akarod akkor az asszony előtt a szádba engedem.
Keresek 2-3 pasit akiket egyszerre vagy felváltva, egymás után leszophatnék. Én egy ápolt, sportos, helyes, bi passzív srác vagyok. Minden megoldás érdekel, ezért akkor is jelentkezz ha egyedül jönnél, de nem zavarna ha más pasi is lesz ott.

Szófogadó perverz nőt keresünk hosszútàvra!
Szub lánykát keresek...DDLG!!! Engedetlen szub-,szolga- lánykám keresem nevelésre,levegő vételre,egyéb "finom"ságokra vágyó kezeim közé.
Keresek 2-3 pasit akiket egyszerre vagy felváltva, egymás után leszophatnék. Én egy ápolt, sportos, helyes, bi passzív srác vagyok. Minden megoldás érdekel.
merre felé kerestek?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 19. kedd 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 19. kedd 09:39
Törölt felhasználó (4045192)

Szófogadó partnereink keressük!
Sziasztok Domináns hölgyet keresek!
Szófogadó partnereink keressük!
Szeged és környékén keresek szex partnert vagy partnereket minden jóra
Ha szeretnél egy nyaló szolgát vagy egy szopó szolgát akkor írj

Dunaújvárosés környékén keresnék domináns párt! Nyitott és érdeklődő vagyok az újdonságokra!
Székesfehér - Mór között aktív ffi-nek viszonzás nélkül cumiznék végig, de megfelelő hely esetén több is lehet. Helyem nincs, akár autós tali is érdekel, kizárólag hétköznap délelőtti órákban. Többit priviben.

Jatekokra keresek ffit part not urad parancsolod leszek a hetenn delelott van helyem de utazom is
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
ez nekem írtad? nem vagyok nyomulós, csak annak írok aki kezdeményez.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 15. péntek 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 15. péntek 17:36
Törölt felhasználó (4027562)

Szeretjük. Ha te is, írj ránk.
Szeretjük. Ha te is, írj ránk.
Fehérvár a királyok városa, de úgy nézem itt csak félős csirkék vannak.
Szóval módosítom előző hozzászólásomat.
Domináns pasi keres félős csirkét Fehérváron. jelige:KFC Királyi félős csirke. (Ez egy válasz Vitáns77 üzenetére (2019. 03. 15. péntek 00:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Szóval módosítom előző hozzászólásomat.
Domináns pasi keres félős csirkét Fehérváron. jelige:KFC Királyi félős csirke. (Ez egy válasz Vitáns77 üzenetére (2019. 03. 15. péntek 00:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Pervi párral taliznék!
Bi Switch Férfi vagyok, keresem partnerem Fehérváron.
ismerkednék olyannal aki szeret használni alázni
40 pasi vagyok