Vágyak vonzásában!
Kecskeméti párt keresek
Sziasztok Hölgyet keresek erre a célra. Szeretném kipróbálni az érzést. Férfi szemmel a nő tehetetlenségét, oda adását!
Sziasztok! Én egy 26 éves nem független férfi vagyok Bajáról! Olyan hölgyet vagy párt keresek aki néha de redszeresen megalázna diszkrét körülmények között! Baja vagy környékén keresek nőt, lányt, vagy párt helyem van az is megoldható! várom jelentkezéseiteket, ha lehet e-mailt irjatok! Köszönöm! bevalalok93@gmail.com
Debreceni vagy környéki nőkkel lányokkal csevegnék skypon A BDSM vagy fantázidús dolgokról . Írj
Ismerkednek tapasztalt domináns férfiakkal. Legy helyes arcra és tapasztalt lehetőleg 30-as korosztályból, tanulni szeretnek

Térdeltess magad elé és szopasd a faszod velem, alázatos sub szám van.
Szabolcs megyében keresek hellyel rendelkező férfit vagy párt.
Szabolcs megyében keresek hellyel rendelkező férfit vagy párt.
Kiegészítés: én is férfi vagyok...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 19. vasárnap 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 19. vasárnap 10:40
Törölt felhasználó (4123482)

Keresek valakit aki szívesen megnézné ahogy egy 60-as úr játszik velem Budapesten, egy biztonságos helyen a természetben. Soft sm játékról van szó, a részleteket priviben beszéljük meg! switch70@freemail.hu
Keresek valakit aki szívesen megnézné ahogy egy 60-as úr játszik velem Budapesten, egy biztonságos helyen a természetben. Soft sm játékról van szó, a részleteket priviben beszéljük meg! switch70@freemail.hu
Alazatos szolgat keresek ma vagy holnap delelitre kor alkat nem szamit
Ismerkednek tapasztalt domináns férfiakkal. Legy helyes arcra és tapasztalt, tanulni szeretnek

Ismerkedem szub hajlamú lányokkal, párokkal, anyukákkal! A szimpátia fontos számomra!
Holnap (kedd) délelőtt fogadnék anál kedvelő szub lányt. Bp. 14.ker
Hosszú évek óta együtt lévő egymást szerető 40-es kíváncsi (biszex hajlamú) kezdő pár keres hasonló korú párokat közös huncutkodásokhoz..
Olyan párokat keresnénk ahol a férfi és női tag is aktív (biszex)
Mindkét részről passzívan közelítenénk a témához!
A férfi tagunkat érdeklik a következők is:
Fist-ing, kényszer francia teleélvezett punci illetve popsi nyalás, pisiszex, fenekelés, szerepjatték, sperma etetés.. stb...
Fist-ing, kényszer francia teleélvezett punci illetve popsi nyalás, pisiszex, fenekelés, szerepjatték, sperma etetés.. stb...
Hosszú évek óta együtt lévő egymást szerető 40-es kíváncsi (biszex hajlamú) kezdő pár keres hasonló korú párokat közös huncutkodásokhoz..
Bdsm-et gyakorló Nővel-párral beszèlgetnék!
sziasztok! hölgyet/párt fogadnék hetero alapon ma napközben 13. kerületi igényes lakásban. kötöttség nincs főleg ismerkedés a cél, egy két ital beszélgetés stb, és reméljük lángralobbantjuk egymást
a korkülönbség nem mérvadó engem cseppet sem érdekel engem se írjatok le esetlegesen a korom miatt. meg kell elöbb ismerni kéremszépen
diszkréció ápoltság vica-versa kötelező. jelentős túlsúly kizáró ok.

Solo ferfikent keresek minden jora holgyet, holgyeket, part. Utobbi esetben csakis a holgy oromere. Kep, bemutatkozas az adatlapomon. Komolytalanok kimeljenek.
Budapesten keresek határozott kemény domináns férfit.