Bi aktív úrnak, esetleg ilyen tagú párnak engedelmes, passzív szexszolgája lennék. Akár rendszeresen is...
Helyem nincs, utazni ésszerű távolságon belül tudok, hétköznap délelőtti szabadidővel.
Részletek priviben.
Helyem nincs, utazni ésszerű távolságon belül tudok, hétköznap délelőtti szabadidővel.
Részletek priviben.

Sziasztok 40-es pár vagyunk Keresnénk idös uriember szeméjébe Passziv masszörünket. Vagy akár a szolgánk is lehetsz .
Sziasztok. Na Bp-i formás telt idomú 165 magas 85 kg 90 d mellbőség igazi NŐ kemény alázós használós baszására szopatására BDSM szexre(Lehet pofozni,haját húzni,arcon köpködni,kötözni,mellbimbócsipeszt a melleire rakni,torkoztatva szopatni, szendvicsben baszni,és televerni gecivel a száját közben meg a végén is) kell keresnem 4-5 igényes normális kultúrált ápolt potens férfit! Csak Bp-ről és akinek van helye!

Aktív dont keresek aki kiköt és rongyossá dugat több bikával. Cassting is érdekel 40 - 60 bikákkal. engedelmes sub szajha vagyok utazni tudok fogadni is. imádom nagy farkat szolgálni.
nimfo38@gmail.com
nimfo38@gmail.com
Aktív dont keresek aki kiköt és rongyossá dugat több bikával. Cassting is érdekel 40 - 60 bikákkal. engedelmes sub szajha vagyok utazni tudok fogadni is. imádom nagy farkat szolgálni.
nimfo38@gmail.com
nimfo38@gmail.com
subhölgyek nevelése "kényeztetése" dél-Pesten... kikötözések, kényszerítések, alázásokkal, párjukkal is
Sziasztok. Párral vagy Hölgyel ismerkednek. Vagy házibarát lennék. Utazni tudok. Előre köszönöm szépen.
ma delelott urad paramcsolod lennek
Perverz,szexhez keresek nőt,aki meri vállalni mocskos vágyait.akár tabuk nélkul is.
alazatos szolgat keresek a hetenn delelotre
Ma Holgyet part fogadnek a 13 kerben. Bi harmas is erdekelhet. Irjatok itt. Budapesten belul en is tudok utazni. Irjatok batran!
Nyalószolga lennék!6
Sziasztok, keresek egy lanyt,not,holgyet, vagy part sub,dom szerepjatekra. En kizarolag hetero dom bealitotsagu vagyok.Elso korben megbeszeljuk ki, mit, hogy, medig, mik a hatarok es ha mindket, mindharom felnek oke, akkor a szabalyokat betartva folytatodik a jatek!
https://www.xvideos.com/video38787039/twink_sub_tongue_fucked_- by_daddy_before_sticking_it_to_him
aktív dom keresek ilyen leállásra sub ként
aktív dom keresek ilyen leállásra sub ként
Sziasztok. 23éves biszex srác vagyok aktív partnerem keresem, nyitott vagyok mindenre.
Szolgát keresnénk. ( Pár vagyunk. ) Bemutatkozó leveleket várunk. Csak Budapest !
szia érdekelne a telefon
(Ez egy válasz nagyfarq üzenetére (2018. 12. 29. szombat 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 29. szombat 14:14

hibátlan állapotú iphone 5S telefonomnak keresek uj hölgy tulajdonost ..
Sziasztok, fogadni tudo kellemes srac keres egy izgalmas estere nyitott holgyet vagy part Budapesten...
Olyan bi férfit vagy not keresunk akik teljesítenek egy fiatal ,,gátlástalan perverz” pár MINDEN vágyát ...
Szub beállítottságú, hölgy partnerem keresem alkalmi, vagy akár hosszú távú kapcsolatra!