Fenekelni szerető partnert keresek
Akinek délután használhatnám a torkát Budapesten, írjon bátran
Szeretnék urakat, csak az élvezetért kényeztetni, esetleg ha kimondottan vékony a szerszám, megdugatnám magam, de párokhoz is szívesen beszállnék, mindkét nem alázatos kényeztetésére.
Ápolt igényes aktív férfit, esetleg párt keresek, aki(k) fenekelni is szeretne...
Hölgyekkel, párokkal ismerkednék kötetlenül, hetero alapon.
Előny ha a hölgy szereti az análsexet ill. szereti szendvicsben csinálni!
Csak komoly szándékúak írjanak! Köszönöm
Előny ha a hölgy szereti az análsexet ill. szereti szendvicsben csinálni!
Csak komoly szándékúak írjanak! Köszönöm
Sziasztok kedves GG Tagok,
nemrég regisztráltam az oldalra és izgatottan várom hasonló gondolkodású/szándékú hölgyek illetve párok megtisztelő érdeklődését!
nemrég regisztráltam az oldalra és izgatottan várom hasonló gondolkodású/szándékú hölgyek illetve párok megtisztelő érdeklődését!
Szevasztok 60-as uni aktív potens pasi vagyok.Pasit keresek Lenti és környékén aki szeretné ha fisstingelném gyakorlat van.
Úrnőmet,Urat,Párt keresek.
Spanking témakörben ismerkednék subként. Kamerán át is oké, self-spankinget is csinálok.
Alázatos lányt keresek utazáshoz. Várom leveled
Sziasztok,
Az alábbiakra keresnék sub hajlammal rendelkező igényes nőt: fisting, dupla punci, creampie gangbang, szabadtéri szex, orgazmuskontroll, kikötözés és a benned rejlő perverz vágyak megvalósítása. Diszkrécia alap. Ha szeretnél extrém orgazmusokat privátban keress meg
Az alábbiakra keresnék sub hajlammal rendelkező igényes nőt: fisting, dupla punci, creampie gangbang, szabadtéri szex, orgazmuskontroll, kikötözés és a benned rejlő perverz vágyak megvalósítása. Diszkrécia alap. Ha szeretnél extrém orgazmusokat privátban keress meg
Pi
dolgokat kedvelő Nővel,pàrral beszèlgetnèk!
alf
si alf
s
Sziasztok.Hölggyel vagy Párral ismerkednek akit érdekel írjon.. normális,igényes emberekkel..
Szeretnék urakat, csak az élvezetért kényeztetni, esetleg ha kimondottan vékony a szerszám, megdugatnám magam, de párokhoz is szívesen beszállnék, mindkét nem alázatos kényeztetésére.
Ma délutánra keresnék hellyel rendelkező partnert aki nagy élvezettel szopna
Sub Hölgyet keresek....Eger-Miskolc
Sziasztok.Normalis párral vagy hölggyel ismerkednek!! Szimpatia kialakítás fontos.. Igényesség alap.
csinos sub nőt keresek. kor mellékes.
Olyan partnert keresek,akit izgat hogy stabil kapcsolatban élve Ribancként élje a mindennapokat! Engem az izgat, ha naponta több Pasival van!

Loredana