Szombat délutánra kereseünk pasit aki mazo hajlamú.
Légy bevállalós, ami érdekel: kötözés, farok-here makk szadi, makk túlizgatása, mellszadi, fenekelés, orgazuskontroll...
Hely van várpalotán.
Ketten vagyunk fiúk.
Légy bevállalós, ami érdekel: kötözés, farok-here makk szadi, makk túlizgatása, mellszadi, fenekelés, orgazuskontroll...
Hely van várpalotán.
Ketten vagyunk fiúk.
Sziasztok!
Párok szolgája szívesen lennék.
Párok szolgája szívesen lennék.
Sziasztok. CBT-hez,vagy hasonlóan perverz játékokhoz keresek női partnert. Polgár, Tiszavasvári, Tiszaújváros. Írj a hanjob@freemail.hu címre
BDSM ben jártas fiatal párt ketesünk!
Helló!
Olyan lányt, hölgyet, asszonyt keresek, aki szereti a különlegesebb dolgokat, kicsit perverzebb az átlagnál és nyitott arra, hogy egy felcsatolható műpénisszel megdugjon egy férfit. Persze a rendes szex is izgat, de szeretem a pikánsabb dolgokat. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltad eddig senkivel, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak, már csak Te hiányzol! Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el. Párok! Ti is bátran írjatok! Ebben az esetben, ha igény van rá, akkor szívesen szerzek örömet a férfinak is a számmal! 38 éves, magas, átlagos testalkatú, kedves férfi vagyok egy kis biszex hajlammal. Budapest 100-120km-es körzetében utazom is az élményért.
Olyan lányt, hölgyet, asszonyt keresek, aki szereti a különlegesebb dolgokat, kicsit perverzebb az átlagnál és nyitott arra, hogy egy felcsatolható műpénisszel megdugjon egy férfit. Persze a rendes szex is izgat, de szeretem a pikánsabb dolgokat. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltad eddig senkivel, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak, már csak Te hiányzol! Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el. Párok! Ti is bátran írjatok! Ebben az esetben, ha igény van rá, akkor szívesen szerzek örömet a férfinak is a számmal! 38 éves, magas, átlagos testalkatú, kedves férfi vagyok egy kis biszex hajlammal. Budapest 100-120km-es körzetében utazom is az élményért.
velence fehérvár környékén aktiv vagy uni pasi aki csatlakozna gruppenhez ma nap kedden?
Imádom a zakkant, extrém bevállalós, bolond csajokat. Akik a durva dolgokban is élvezetet tudnak találni. Akiket nem zavar, sőt élvezik, hogy ők a város legbetegebb, legperverzebb, legnagyobb ribancai. Szükségem van egy hűségesen szubmisszív nőre, akin kiélhetem azokat a perverz, beteges vágyaimat, amivel a sors büntetett, folyamatos magyarázkodás, egyezkedés meg lemondás nélkül. Mindent akarok, ami a szexuálus túlfűtöttségtől gátlástalanul perverz. Nyüszíts, remegj, könyörögj, tűrj! Szükségem van rá, hogy kiéljem magam, levezessem ezeket az energiáimat egy nőn. A hűséges nem azt jelenti, hogy nem állhatsz szóba mással, vagy mindig azt kell csinálnod, amit mondok. A hűséges azt jelenti, hogy heti-havi rendszerességgel a rendelkezésemre állsz. Azt jelenti, hogy amikor az ajtón belépsz vagy belépek, az egyenlő azzal, hogy minden felelősségteljes akaratomra válogatás nélkül igent mondasz. Azt jelenti, hogy nem lépsz le pár hónap után, tartósan a szexuális perverzióm biztos pontja leszel. Meg akarom élni ezt a begerjedt, kanos őrületet. El akarom veszíteni az önkontrollt, és neked esni, lila köddel a szemem előtt. Az öncélúság, értelmetlen agresszió vagy brutalitás és szélsőség azonban nem hoz lázba. Ha az levelem elolvasása után úgy érzed bebizsergett a pinád,akkor ne habozz,írj.
Sziasztok, érett hölggyel ismerkednék

Ma esetleg vkinek lenne kedve találkozni?
Lányok, fiúk párok?
Korhatár nincs, csak szeresed és tudd művelni a kemény szexet!
"Kovi belepirulna" jeligére privátban!!!!
Lányok, fiúk párok?
Korhatár nincs, csak szeresed és tudd művelni a kemény szexet!
"Kovi belepirulna" jeligére privátban!!!!
szexszolgat keresek ma delelotre
Sziasztok! Siófok és környékén ismerkednék hölgyel vagy párral!
Budaőrs Érd Százhalombatta környékéről valaki? fiatal kezdő bi passziv csajos alkatú vékony kerekpopsis babaarcu srác vagyok . kényeztetnék kézzel ha akarsz le is szopathatnál mint egy kis csajszit vagy akár be is tennéd? kikötözve izgatna? 4alkalom volt eddig úgyhogy jó kerek kis szűk popó
Sziasztok! Bukkake, és PissBukkake partyhoz keresek vállalkozó szellemű emberkéket...
tamasseres101@gmail.com
tamasseres101@gmail.com
olyat kwresek aki azt teszi amiht mondok
Sziasztok! Ma este Budapesten parhoz csatlakoznek harmadiknak. Akar bi is szobajohet.(ez esetben en bi passziv szerepben) irjatok uzenetben. Nem beszelgetopartnert keresek!
Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy PÁRT 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Domina urnőt keresek Budapesten. Bi játékokra
LENTI és környékén keresek egy csicskát.Szeress szopni imádd a seged dugatin. Potens 60-as pasi vagyok.nincs tabu.
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
0