Somogyban,bdsm,cuckold kedvelő domináns,bisex férfipartnert keresünk.
Hely van. Akkor keress,ha komolyan gondolod!
Hely van. Akkor keress,ha komolyan gondolod!
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Olyan Párt keresek akiket izgat ha a Hölgyebe élvezek és a Párja az én nedvemet nyalja ki a nejéből vagy úgy dugja meg!Aktív,uniszex Bp.-i sportoló srác!
25 eves pesti srac vagyok analszex kedvelo lanyt keresek nyalas ujjazas dugas
Hajdú ,Szabolcs,Borsod megyei párhoz beszállnék.
Elsősorban izgi Cuckold játékokra.
Feleség megparancsolja a férjnek,hogy szopja fel a farkamat.
Utána tegye be a lucskos punciba.Közben puncit nyal illetve néha
kiveheti a farkamat,hogy szopjon rajta.
Spermát punciból is kinyalhatja illetve szájába engedhetem.
Elsősorban izgi Cuckold játékokra.
Feleség megparancsolja a férjnek,hogy szopja fel a farkamat.
Utána tegye be a lucskos punciba.Közben puncit nyal illetve néha
kiveheti a farkamat,hogy szopjon rajta.
Spermát punciból is kinyalhatja illetve szájába engedhetem.
Keresem BDSM tanárom aki bevezetné az alazas világába.
Tatabánya környékén valaki?
Szép napot Mindenkinek!Ápolt,igényes,intelligens,Mindkettőnk részéről domináns Párként(Úr:44/190/104 19/6 , Hölgy: 31/171/85 nagy mell,szőke haj)keresünk, sub/mazo vágyakkal megáldott szóló Hölgyet, illetve ilyen Hölgytagú Párt. Jász-Nagykun Szolnok,Pest megye a preferált,de kellő szimpátia esetén minden megoldható...
Sziasztok. Bp-i Nő van volna innen? Aki a Bdsm szexet szereti igényli és gyakorolná egy domináns férfival?
Nyíregyháza környékén keresek szopatni akaró pasit, akihez este-éjjel felmehetnék...vágyam hogy a sötét lakásban vár, kinyitja az ajtót és én ott azonnal térdre ereszkedem és szó,beszéd nélkül azonnal a számba teszi, és szopat...élvezés után szó nélkül megyek az utamra. Akár heti 2-3alkalommal is kérhetné ezt a szopós-kurvája lennék. Méret mindegy, csak a durvaságot nem szeretem.
Diszkréció maximálisan kell.
Diszkréció maximálisan kell.
sziasztok , Zala Vas megyében keresek partnet , párt ahol engedelmeskedhetek , 18 as mérettel rendelkezem
Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy PÁRT 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Dunaújváros környéki domina hölgyet keresnék, helyem van utazni tudok!
Not oart ffit keresek urad oarancsolod leszek
+Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Párhoz csatlakoznék Cuckold játékokra.
Enyhe bi lehetséges(Pasi felszopja a farkamat illetve beteszi a hölgynek.
Persze ha nagyon akarod akkor az asszony előtt a szádba engedem.
Enyhe bi lehetséges(Pasi felszopja a farkamat illetve beteszi a hölgynek.
Persze ha nagyon akarod akkor az asszony előtt a szádba engedem.
Keresek 2-3 pasit akiket egyszerre vagy felváltva, egymás után leszophatnék. Én egy ápolt, sportos, helyes, bi passzív srác vagyok. Minden megoldás érdekel, ezért akkor is jelentkezz ha egyedül jönnél, de nem zavarna ha más pasi is lesz ott.

Szófogadó perverz nőt keresünk hosszútàvra!
Szub lánykát keresek...DDLG!!! Engedetlen szub-,szolga- lánykám keresem nevelésre,levegő vételre,egyéb "finom"ságokra vágyó kezeim közé.
Keresek 2-3 pasit akiket egyszerre vagy felváltva, egymás után leszophatnék. Én egy ápolt, sportos, helyes, bi passzív srác vagyok. Minden megoldás érdekel.