merre felé kerestek?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 19. kedd 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 19. kedd 09:39
Törölt felhasználó (4045192)

Szófogadó partnereink keressük!
Sziasztok Domináns hölgyet keresek!
Szófogadó partnereink keressük!
Szeged és környékén keresek szex partnert vagy partnereket minden jóra
Ha szeretnél egy nyaló szolgát vagy egy szopó szolgát akkor írj

Dunaújvárosés környékén keresnék domináns párt! Nyitott és érdeklődő vagyok az újdonságokra!
Székesfehér - Mór között aktív ffi-nek viszonzás nélkül cumiznék végig, de megfelelő hely esetén több is lehet. Helyem nincs, akár autós tali is érdekel, kizárólag hétköznap délelőtti órákban. Többit priviben.

Jatekokra keresek ffit part not urad parancsolod leszek a hetenn delelott van helyem de utazom is
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
ez nekem írtad? nem vagyok nyomulós, csak annak írok aki kezdeményez.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 15. péntek 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 15. péntek 17:36
Törölt felhasználó (4027562)

Szeretjük. Ha te is, írj ránk.
Szeretjük. Ha te is, írj ránk.
Fehérvár a királyok városa, de úgy nézem itt csak félős csirkék vannak.
Szóval módosítom előző hozzászólásomat.
Domináns pasi keres félős csirkét Fehérváron. jelige:KFC Királyi félős csirke. (Ez egy válasz Vitáns77 üzenetére (2019. 03. 15. péntek 00:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Szóval módosítom előző hozzászólásomat.
Domináns pasi keres félős csirkét Fehérváron. jelige:KFC Királyi félős csirke. (Ez egy válasz Vitáns77 üzenetére (2019. 03. 15. péntek 00:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Pervi párral taliznék!
Bi Switch Férfi vagyok, keresem partnerem Fehérváron.
ismerkednék olyannal aki szeret használni alázni
40 pasi vagyok

Urad parancsolod leszek
30 év alatti szubmisszív fiúkat keresek virtuális szolgálatra. skype: dominaeva27
Sziasztok
Sub nőt vagy párt keresek rendszeres, hosszútávú szolgálatra Budapest és Pest megyéből elsősorban. Igényesség, ápoltság és diszkréció alap és elvárt. Kérlek privát üzenetben jelentkezz/jelentkezzetek.
Sub nőt vagy párt keresek rendszeres, hosszútávú szolgálatra Budapest és Pest megyéből elsősorban. Igényesség, ápoltság és diszkréció alap és elvárt. Kérlek privát üzenetben jelentkezz/jelentkezzetek.
Szeretném ha valaki telepisilnè a gyomrom,seggem!!!De pisivel teli puncit,vagy segget is szívesen nyalnèk...vagy,ha van jobb ötleted,áruld el nekem,hátha valóra tudjuk váltani...
alaxatos szolgat keresek a hetenn delelotre kamusok kimeljetek
urad parancsolod lennek a hetenn delelott helyem i van