a hetenn delelt alaznek szolgam lehetnel ozd 40 km-es korzetebe
Sziasztok! Női pisit kapnék lánytól! Akit érdekel, írjon priviben, lány, pár!
Debrecen ballbusting?
Szubmisszív hölgyet keresek, elsősorban Keszthely környékén.
Holnap (vasárnap) délutánra keresnénk a pasimmal párt valami jó kis BDSM játékra. Elfenekelnék egy csajt is meg egy pasit is
meg durva szexre kényszerítenénk őket szigorúan.

Aktív partnert párt csoportot keresek,aki akik hosszan keményen tud tudnak baxni egy nimfomániás annál sex kedvelő vagyok.
Baxó padra kikötve szeretném használnál,,használnátok. 40-60 bikák partnere lennék.
méret min 17 cm,,,minél nagyobb vagy vastagabb.
notabu38@gmail.com
utazni tudok de kom eszt megyi vagyok.
Baxó padra kikötve szeretném használnál,,használnátok. 40-60 bikák partnere lennék.
méret min 17 cm,,,minél nagyobb vagy vastagabb.
notabu38@gmail.com
utazni tudok de kom eszt megyi vagyok.

Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy PÁRT 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
alazatis szolgam keresem
Szeged és környékén keresek hölgyet vagy párt esetleg aktív bi pasit

Alázatos párt keresek ahol mindkettőjüket megdughatom
30 év alatti szubmisszív fiúkat keresek virtuális szolgálatra. skype: dominaeva27
Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy PÁRT 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is!
Sziasztok!
Fiatal passzív Bi srác szívesen csatlakozna párhoz vagy fiúhoz. Írj rám, fussunk össze minél előbb. Győr és környéke.
Fiatal passzív Bi srác szívesen csatlakozna párhoz vagy fiúhoz. Írj rám, fussunk össze minél előbb. Győr és környéke.

Sziasztok! Balaton déli part környékén keresek domináns partnert,én 54 év 167/55 átlagos férfi
Sziasztok 23éves passzív srác vagyok aktív partnert keresek
Idősebb Hölgy, Pár szexrabszolgája lennék. ( Bács megye )
Fejér megyéből keresek olyan vékony alkatú lányt, hölgyet, aki bevezetne a bdsm világába. Alárendelt szerepet szeretném kipróbálni.
Sziasztok! Siófok és környékén pár vagy hölgy ismerkedni?
Kikötözhető nagyfarkú sub fiút keresünk.25-30as korosztàlyból!!!
Kecskeméti nőt vagy párt keresek