Sziasztok olyan lányt nőt vagy pár női tagját keresem aki kielegitene analisan prosztata elvezest szeretném kipróbálni ehez keresek női partnert irjatok varom a leveleket utazni tudok.
Sziasztok.
Győr környékén akihez csatlakozhatnék? Bármi érdekel..
Győr környékén akihez csatlakozhatnék? Bármi érdekel..
Nem,valószínűleg pont nem az...!

Helló! Szállásra volna szükségem ma, holnap, holnapután estére (25-26-27-én). Természetben tudok fizetni. Budapest, Pest megye, vagy Győr környéke. Kulturált, megbízható, fehér férfi. Sub.
Kecskeméti párt keresek
Zalaegerszegen Zala megyében keresek kiszolgálható partnert, utazni is tudok , keress meg ha kell egy nagyfarku sub pasi
Helló
Pesti V. Környéki BEvállalós-Pervi Hölgy-asszony
aki csak ki próbálná a kicsit keményebb sexet az is kereshet
Pesti V. Környéki BEvállalós-Pervi Hölgy-asszony

aki csak ki próbálná a kicsit keményebb sexet az is kereshet

Sziasztok 23éves passzív srác vagyok aktív partnert keresek
Párosunk férfitagja lepisilhető,leköphető,rá lehet élvezni hölgytagunk jelenlétèben!Jöv7 szombaton!Jelentkezz!
Sziasztok. 50 éves bi pasi vagyok sub vágyakal. Gazdát keresek
Szolgát keresnék. Várom a jelentkezéseket.
Sziasztok 23éves passzív srác vagyok aktív partnert keresek. Minden jobban benne vagyok
Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy PÁRT 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Zalaegerszegi igényes 18 as mérettel sportos sub pasiként keresek Uralkodom ,utazni maximálisan tudok
Szép napot Mindenkinek!Ápolt,intelligens,igényes,potens,a BDSM-ben tapasztalattal rendelkező férfiként keresnék:Submissive Hölgy/Domináns Úr - tagú PÁR-t.Ahol a)akár ketten foglalatoskodhatnánk a Hölgy-gyel, b)az Úr aktív vagy passzív résztvételével foglalatoskodom a Hölgy-gyel... elsősorban Budapest, ill. környéke,de természetesen kellő kölcsönös szimpátia alapján bármi megoldható...Privát,telefonszámos üzeneteket kérnék,ahol mindhárman tudunk kommunikálni az Általatok preferált időpontban,mert csak komoly, valós N/F PÁR érdekel.Köszönöm!
alazatos szolgat keresek
Sziasztok! Balaton déli partján lakom, párt és hölgyet keresek ismerkedni.

Kifejezetten csinos, alázatos, BI, és bevállalós páromnak keresek (a jelenlétemben) potens, jól szituált domináns, vagy switch pasit, esetleg ilyen tagú párt. Találka Budapesten, ha van alkalmas helyed, az előny.
Kérlek, írj/atok pár dolgot, hogy mióta vagytok benne ebben az életformában, mik az elsődleges vágyaitok, stb.
Frusztrált, kiéhezett, szadista, pisi és kaki szexre vágyó egyéneket nem keresünk.
Kérlek, írj/atok pár dolgot, hogy mióta vagytok benne ebben az életformában, mik az elsődleges vágyaitok, stb.
Frusztrált, kiéhezett, szadista, pisi és kaki szexre vágyó egyéneket nem keresünk.
Szombaton házibulit szervezünk Bp-n egy baráti párral. Összeszokott laza csapat vagyunk.
Szívesen látnánk vendégül pluszban lelkes párokat!
Privátba írjon akit érdekel!
Az első levélváltás után, t.szám csere szükséges az idő rövidsége miatt.
Szívesen látnánk vendégül pluszban lelkes párokat!
Privátba írjon akit érdekel!
Az első levélváltás után, t.szám csere szükséges az idő rövidsége miatt.
Szegeden vagy környékén keresek szex partnert vagy partnereket minden jóra