Fejér megyéből keresek olyan vékony alkatú lányt, hölgyet, aki bevezetne a bdsm világába. Alárendelt szerepet szeretném kipróbálni.
Sziasztok! Siófok és környékén pár vagy hölgy ismerkedni?
Kikötözhető nagyfarkú sub fiút keresünk.25-30as korosztàlyból!!!
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
sziasztok ,zalaegerszegi igényes nagyfarku pasiként keresem szolgálható patnerem , akár hosszutávu házibarátként is ,.....utazni is tudok !
Sziasztok. Van itt az oldalon fistinget kedvelő vagy kipróbálni akaró nő vagy feleség? Privát üzenetet írj ha érdekel.
Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy PÁRT 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
nagyfarku pasiként keresem domináns partnerem
Köver nöt párjával vagy nélküle ( kötözés bárhol öklözést is biro legyél . pestmegye
Sziasztok 23éves passzív srác vagyok aktív partnert keresek. Minden jobban benne vagyok
Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy PÁRT 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is!
Helló!
Olyan lányt, hölgyet, asszonyt keresek, aki szereti a különlegesebb dolgokat, kicsit perverzebb az átlagnál és nyitott arra, hogy egy felcsatolható műpénisszel megdugjon egy férfit. Persze a rendes szex is izgat, de szeretem a pikánsabb dolgokat. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltad eddig senkivel, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak, már csak Te hiányzol! Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el. Párok! Ti is bátran írjatok! 38 éves, magas, átlagos testalkatú, kedves férfi vagyok egy kis biszex hajlammal. Budapest 100-120km-es körzetében utazom is az élményért.
Olyan lányt, hölgyet, asszonyt keresek, aki szereti a különlegesebb dolgokat, kicsit perverzebb az átlagnál és nyitott arra, hogy egy felcsatolható műpénisszel megdugjon egy férfit. Persze a rendes szex is izgat, de szeretem a pikánsabb dolgokat. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltad eddig senkivel, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak, már csak Te hiányzol! Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el. Párok! Ti is bátran írjatok! 38 éves, magas, átlagos testalkatú, kedves férfi vagyok egy kis biszex hajlammal. Budapest 100-120km-es körzetében utazom is az élményért.
Sziasztok! Mára keresünk hellyel rendelkező partnert/partnereket! Utazni ésszerű határokon belül tudunk! Az elvárások és az ismerkedés menete az adatlapunkon! Aby
Sziasztok prosztata elvezesre keresek nőket lányokat parok női tagjait aki eljuttat így a csúcsra persze viszonzas sem marad el varom a leveleket utazni tudok!
Sziasztok!
Egy három fős fiatal társaságba (2 fiú, 1 lány) egy LÁNY(!) beszállót keresnénk Budapesten. (Mert hisszük, hogy vannak még csodák.) Előny, ha nyitott az illető.

Sziasztok olyan lányt nőt vagy pár női tagját keresem aki kielegitene analisan prosztata elvezest szeretném kipróbálni ehez keresek női partnert irjatok varom a leveleket utazni tudok.
Sziasztok.
Győr környékén akihez csatlakozhatnék? Bármi érdekel..
Győr környékén akihez csatlakozhatnék? Bármi érdekel..
Nem,valószínűleg pont nem az...!

Helló! Szállásra volna szükségem ma, holnap, holnapután estére (25-26-27-én). Természetben tudok fizetni. Budapest, Pest megye, vagy Győr környéke. Kulturált, megbízható, fehér férfi. Sub.