alazatos szolgat keresek
Sziasztok! Balaton déli partján lakom, párt és hölgyet keresek ismerkedni.

Kifejezetten csinos, alázatos, BI, és bevállalós páromnak keresek (a jelenlétemben) potens, jól szituált domináns, vagy switch pasit, esetleg ilyen tagú párt. Találka Budapesten, ha van alkalmas helyed, az előny.
Kérlek, írj/atok pár dolgot, hogy mióta vagytok benne ebben az életformában, mik az elsődleges vágyaitok, stb.
Frusztrált, kiéhezett, szadista, pisi és kaki szexre vágyó egyéneket nem keresünk.
Kérlek, írj/atok pár dolgot, hogy mióta vagytok benne ebben az életformában, mik az elsődleges vágyaitok, stb.
Frusztrált, kiéhezett, szadista, pisi és kaki szexre vágyó egyéneket nem keresünk.
Szombaton házibulit szervezünk Bp-n egy baráti párral. Összeszokott laza csapat vagyunk.
Szívesen látnánk vendégül pluszban lelkes párokat!
Privátba írjon akit érdekel!
Az első levélváltás után, t.szám csere szükséges az idő rövidsége miatt.
Szívesen látnánk vendégül pluszban lelkes párokat!
Privátba írjon akit érdekel!
Az első levélváltás után, t.szám csere szükséges az idő rövidsége miatt.
Szegeden vagy környékén keresek szex partnert vagy partnereket minden jóra

Handjonot, footjobot kedvelő ffi vagyok. Partnernőmet keresem, de nagyon!
Kifejezetten csinos, alázatos, BI, és bevállalós páromnak keresek (a jelenlétemben) potens, jól szituált domináns, vagy switch pasit, esetleg ilyen tagú párt. Találka Budapesten, ha van alkalmas helyed, az előny.
not patt ffit keresek kor alkat nem szamit imadok uralkodni pisilni kikotni stb
Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy PÁRT 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Sziasztok 23éves passzív srác vagyok aktív partnert keresek. Minden jobban benne vagyok
Perverziókat kedvelő nővel ismerkednék.
Imádunk jatszani
Kecskeméti domináns hölgynek lennék nyalórabszolgaja

Sziasztok. Van itt egy perverz nő,ki örömét leli egy pénisz elverésében,megkötözésében? Élvezd ha meggyötörhetsz egy farkat. Polgár,Tiszavasvári. Írj a hanjob@freemail.hu címre.
urad parancsolod leszek part not ffit keresek
Tépjetek sorszámot
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 12. péntek 22:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 12. péntek 22:36
Törölt felhasználó (3901012)

Szexszolga-rabszolgalànyt keresünk!!!
Sziasztok 23éves passzív srác vagyok aktív partnert keresek. Minden jobban benne vagyok
Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy PÁRT 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is!
Szexszolga-rabszolgalànyt keresünk!!!
Sziasztok 23éves passzív srác vagyok aktív partnert keresek