Esztergom és környékén keresek valakit,aki elverné a seggem.
Sub hajlamaimat kiélése céljából jóképű, sportos 50-es férfiként olyan fiatal lányt keresek, akinek nyalhatnám a fenekét. Az igazán jó az lenne, ha ő közben maszturbálva elélvezne, itt fontos lenne a valódi elélvezés (ezt az ánuszon érezni lehet), továbbá extra lenne a természetes szőrzet.....Mindezt viszonzás nélkül, akár ruhában is. Bármilyen furcsa, fontos az intelligencia, így elsősorban egyetemista lányokra gondolok. - egyéb szerepjáték is érdekel. Hely jó ha van, de mindent meg lehet oldani..
Sziasztok!Ma a Tisza tónál,Porosz,Sarud.Olyan párt keresek ahol a hölgytagot a párja előtt,dugom,szopatom egy méretes szerszámmal.kikötözve,pórázon,anál,mély torok..autóban,természetben,erdőben.
Sziasztok! Sopronban ismerkednék. Elsősorban párok válaszát várom (lehetőség szerint ne ide, hanem privátban)
Nyíregyházán idősebb domináns párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Hali! Debreceni szub-mazo férfi vagyok, domináns-szadista partnert keresek abszolút extrém, tabumentes bdsm kapcsolatra.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Sziasztok sub biszex pasi keres szexpartnert
Sziasztok van itt valaki aki szereti a soundingot?
Kezdo vagyok szeretem ha iranyitanak es ha parancsolgatnak es a soundingot is szeretem meg a szopast
Kezdo vagyok szeretem ha iranyitanak es ha parancsolgatnak es a soundingot is szeretem meg a szopast
Szado partnert keresek, aki elverné a seggem.
Szegeden keresek olyan nőt aki alázna többit privátba
Május 25-én a Hegedüsben keresek alkalmi partnert. Ide írj,privátban
Sziasztok. Sub beállítottságú nőt keresek,aki szereti vagy kiprobálná az extrémebb játékokat is. Vibrik, dildók, tágítós játékok, fisting, gyertya, kötözés, fenekelés, mellkínzás stb.Tapasztalat és fantázia van.Párok is.
Dominámat keresem, szabolcs-hajdu bihar megyéből
Szegeden keresek hellyel olyan nőt aki alázan
Diszkréten ismerkednék diplomás aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap
Sub mazo beállítottságú holgyel ismerkednek lehetőleg hosszú távra
Sziasztok.Hölgyet keresek, aki szereti vagy kiprobálná az extrémebb játékokat is. Vibrik, dildók, tágítós játékok, fisting, gyertya, kötözés, fenekelés, mellpaskolás, mellkínzás stb.Tapasztalat és fantázia van. Párok is.
Esztergom és környékén keresek valakit,aki elverné a seggem.
Hajnali orakra, illetve napkozbeni talalkakra keresek Holgyet akit vonz egy ferfi analis izgatasa. Ujjazas tagitas, esetleg strapon erdekelne . Irj batran! Szep napot!

sogno