Duanaujvárosi vagy környéki
Vékony fiatal 25 év alatti fenekelhetö
Csikizhetö bevállalos lányt vagy vékony fiut keresek
Vékony fiatal 25 év alatti fenekelhetö
Csikizhetö bevállalos lányt vagy vékony fiut keresek
Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy PÁRT 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Sub lányt, nőt keresnék némi mazo beütéssel

kor alkat nem szamit part not biffit keresek szolgalot jatwkokra
Sziasztok!
Szia!
A közeljövőben Szombathelyen egy szombat este szeretnénk összehozni egy igazi gangbang partyt, 1 lány 6-8 férfi felállásban. Ha érdekel és komoly, potens férfi vagy akkor jelentkezz!
Szia!
A közeljövőben Szombathelyen egy szombat este szeretnénk összehozni egy igazi gangbang partyt, 1 lány 6-8 férfi felállásban. Ha érdekel és komoly, potens férfi vagy akkor jelentkezz!
Helló
Pesti V. környéki használható-bevállalós Hölgyet-asszonyt keresek
akár autós kaland is
Pesti V. környéki használható-bevállalós Hölgyet-asszonyt keresek
akár autós kaland is

kpr alkat nem szamit jatekokra keresek
utazni tudtok
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 06. csütörtök 07:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 06. csütörtök 07:26
Törölt felhasználó (3901012)

Párosunk Nő tagja megnézné ahogy engem a pasit egy domina hasznàlna kedvére!!!A tali végén mindketten lepisilnènek!
Párosunk Nő tagja megnézné ahogy engem a pasit egy domina hasznàlna kedvére!!!A tali végén mindketten lepisilnènek!
Kaposvár környékén keresek hölgyet, párt, akik keményen szeretik. Éljük meg vágyainkat!
30 év alatti szubmisszív fiúkat keresek virtuális szolgálatra. skype: dominaeva27
Bp. belvároshoz közel, este helyet biztosítanék PÁRNAK, cserébe nézni szeretném, s felnyalni a puncit :P
it oart bi ffit keresek jatekokra kor alkat nem szamit
Sziasztok!
Diplomás, igényes, jó pasinak tartott, nem független harmincas budapesti férfiként, 18/4 potens intimmel keresek lehetőleg állandó szexpartnert egy értelmes, önmagára igényes hölgy személyében. Kor nem számít, alkatilag inkább egy karcsú hölgyet keresnék (mondjuk 175/65 alatti fő paraméterekkel). Ápoltság, egészség, diszkréció adott és elvárt! Extrém dolgok, helyek is izgatnak, az enyhe bdsm is, fedezzük fel együtt a határainkat!
Diplomás, igényes, jó pasinak tartott, nem független harmincas budapesti férfiként, 18/4 potens intimmel keresek lehetőleg állandó szexpartnert egy értelmes, önmagára igényes hölgy személyében. Kor nem számít, alkatilag inkább egy karcsú hölgyet keresnék (mondjuk 175/65 alatti fő paraméterekkel). Ápoltság, egészség, diszkréció adott és elvárt! Extrém dolgok, helyek is izgatnak, az enyhe bdsm is, fedezzük fel együtt a határainkat!
not part keresek kor alkat nem szamit
Szolgát, szolgálólányt vagy párt keresek, aki pontosan azt teszi, és úgy, ahogy mondom. Lehet írni a referencia levelet privátba. Ha méltó vagy a válaszomra visszaírok. Egysoros hülyeségekkel ne is keress, mert csak olyan levélre fogok válaszolni, amelyiken látom, hogy komolyság is van mögötte.
Sziasztok 23éves srác keres nőt férfit párt aki használná. Minden jobban benne vagyok
Sziasztok! Egy bi par keres hellyel es eszkozokkel rendelkezo bi holgyet, part, pasit ! Szeretnem a paromat (pasit)
Kalodaba zarni is ugy jol szet kuratni!
Kalodaba zarni is ugy jol szet kuratni!
Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy PÁRT 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is! smile
Olyan lányt, hölgyet, asszonyt keresek, aki szereti a különlegesebb dolgokat, kicsit perverzebb az átlagnál és nyitott arra, hogy egy felcsatolható műpénisszel megdugjon egy férfit. Persze a rendes szex is izgat, de szeretem a pikánsabb dolgokat. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltad eddig senkivel, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak, már csak Te hiányzol! Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el. Párok! Ti is bátran írjatok! 38 éves, magas, átlagos testalkatú, kedves férfi vagyok egy kis biszex hajlammal. Budapest 100-120km-es körzetében utazom is az élményért.