Sziasztok, fogadni tudo kellemes srac keres egy izgalmas estere nyitott holgyet vagy part Budapesten...
Olyan bi férfit vagy not keresunk akik teljesítenek egy fiatal ,,gátlástalan perverz” pár MINDEN vágyát ...
Szub beállítottságú, hölgy partnerem keresem alkalmi, vagy akár hosszú távú kapcsolatra!
Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy PÁRT 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
jatekokra keresek kor alkat nem szamit alazol elfenekellek kikotlek pisillk urad parancsolod leszek
Sziasztok.Hölgyet keresek,aki szereti a kötözős,fenekelős játékokatSzeresd a tágítást és a segédeszközöket.Nyíregyháza és környéke.
alazatos szolgat keresek a hetenn delelotre kor alkan nem szamit kezdo is johet
Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy PÁRT 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm! Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy PÁRT 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm! Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy PÁRT 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is!
Sziasztok. Bdsm szexet szerető NŐT keresek aki ráérne ma 12-órától olyan pár órára! Szeresd hozzá a nagyobb méretet

Nyíregyházán párokat,többes lehetőséget keresek.Kicsi bevállalós sub fiúka vagyok.

Zalaegerszegen keresek méretes farkamnak partnert , priviben jelezd kérlek
Nyalószolga lennék,valamint pisis dolgokban is részt vennék!
Sziasztok! Holnap délelőttre keresünk az adatlapon lévő elvárásoknak megfelelő partnert/partnereket! Helyünk van!
Sziasztok. Szabolcsi bi pasi vagyok. Keresnék domináns pasit kinek a subja lehetek ki engedelmeségre nevel.
olyant keresek aki azt teszi amit mondok not part ffit kor alkat nem szamit ha noi ruciba csinalod imadom
Helló
Pesti hölgy aki Sperma kedvelő?
4-5 napnyi cuccot adnék neked
Akár MA este
Hely O.k
Belső üzin keres
Pesti hölgy aki Sperma kedvelő?

4-5 napnyi cuccot adnék neked

Hely O.k
Belső üzin keres

Szub lányt keresek, lehetőleg hosszú távra. De ma este ráérő lány is jelentkezhet

alazatos szolgat keresek
Ma bevállalok 50-50 kemény ütést egy telefonkábellel hátra és mellbimbókra. Esetleg egy cigarettás játékra. Kyra987@freemail.hu
alazhato elfenekeles kikotlek stb szolgat keresek