Face sitting-hez keresek titkos, laza kapcsolatra lányt/hölgyet, viszonzás nélkül is.
Nem számít, ha semmi más sem történik, ha úgy jobb, le sem vetközöm, a lényeg a nő uralkodó szerepén van, ami akár órákig is tarthat és aki ebben a helyzetben több orgazmust is átél.
Ötvenes, sportos, jóképű és normális pasi vagyok, 188/92, jelentkezz bátran!
Nem számít, ha semmi más sem történik, ha úgy jobb, le sem vetközöm, a lényeg a nő uralkodó szerepén van, ami akár órákig is tarthat és aki ebben a helyzetben több orgazmust is átél.
Ötvenes, sportos, jóképű és normális pasi vagyok, 188/92, jelentkezz bátran!
Párt keresek ahol a hökgytag kinyalatná mindkét lyukát velem!
Sziasztok Zala megyei szeretőm keresem erett értelmes telt nő szemelyeben meretem 18/7 imadom a husos puncit duplan punciba fisting squirt nyitott a szex terén ha magadra ismersz várom valaszod privát uzenetben
Van itt olyan lány, aki videóhívásban parancsolagatna nekem, hogy mit csináljak és pedig minden kérésének engedelmeskednék?
Szolgál keresek nőt ffit párt alkat nem szamit sem a kor
Pápa, környékén,sub csaj???
Pasit látnánk vendégül szombat este. Tudj utazni, merj találkozni, 18+ de max 22-23,
és kemeny, higiénia, EQ, IQ és potencia elvárt
Fistingre keresek hölgyet hely van Magyarország dél keleti részén
Sziasztok! Debrecenbe ismerkednék Sun hölgyel v házad párral, mivel domináns ffi vagyok!
Privátban kérem a választ és az elérhetőséget!
Nagykanizsán keresek szado,pervi partnert hellyel.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Sziasztok! Debrecenbe ismerkednék Sun hölgyel v házad párral, mivel domináns ffi vagyok!
Dominát keresek bi
Bdsm partnert keresek, közép- és dél-alföldi régió.
Sziasztok, szadista partnert keresek.
Sziasztok.
Sopronban keresem partnerem anális mókához. Mehet dildo, fisting , plugok. Akár kölcsönösen is.
Sopronban keresem partnerem anális mókához. Mehet dildo, fisting , plugok. Akár kölcsönösen is.
Sziasztok!
Pegging-re keresek hölgyet
Pegging-re keresek hölgyet
Sziasztok
Gyönyörű puncija van a párodnak
(Ez egy válasz Suhintó üzenetére (2023. 07. 04. kedd 06:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 04. kedd 06:33
Gyönyörű puncija van a párodnak
(Ez egy válasz Suhintó üzenetére (2023. 07. 04. kedd 06:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Pasit látnánk vendégül szombat este. Tudj utazni, merj találkozni, 18+ de max 22-23,
és kemeny, higiénia, EQ, IQ és potencia elvárt
Face-sittinghez keresek fital lányt / hölgyet, aki rejtett vágyát szeretné kielégíteni azzal, hogy ráülne egy ötvenes, jóképű pasi szájára és ebben a helyzetben többször el is élvezne. Nem kéne, hogy más történjen, de ez sokáig. Intelligencia lényeges!!
Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.

Maci1992
Jenny