Keresek Aktív domot. aki baxo padra kikötve csoporttal baxatna popsim és számat egyszerre 40-60 között utazni tudok.
Sziasztok Ákos vagyok 38éves tiszta ápolt 16-17/ 5 borotvalt méret.utazni tudok.hobbim a nyalás akár elvezesig de nem egy alkalmra keresek.masodik hobbim a masszázs akar erotikus masszázs keresek párokat hölgyeket lányokat anyukákat nagymamákat 18-68 ig egyszóval kor alkat nem számit akár valamit valamiért alapon is irj privire nem bánod meg
Ozd 50-km korzetebe alaznek szolgat keresek ffit not part kor alkat nem szamit
Nyalàs közben örülnèk ha egy pàr lepisilne....illetve házibaràt lennèk...
Kecskeméti párt keresek
Zalaegerszegen Zala megyében olyan patnert keresek aki képes fogadni , és izgatná egy 18,5 es kemény sub farok ,....és formás popo
Sziasztok, eros bi kesztetest erzo, azonban egyenlore hetero eletvitelt folytato, sub hajlamu, perverz srac vagyok. (Probalkoztam mar dildoval es par jatekszerrel, illetve probaltam mar szopni fiut)
Szeretnek belebonyolodni a biszex vilagba, illetve szeretem ha alarendelt vagyok, iranyitanak es hasznalnak es nem riadok meg a bdsmtol es ebbol adodoan a fajdalomtol sem.
Ismerkedni szeretnek, levelezni, megfelelo emberrel alkalmilag talalkozni vagyok itt.
Nagyon szeretek perverz dolgokrol levelezni, leginkabb arrol ki mit tenne meg velem, mit szeretne tolem, legyen az ferfi vagy no. Aki valami szoloban teljesitheto feladatot ad esetleg kaphat fenykepet is arrol, hogyan teljesitem.
Ha meg akarsz ismerni vagy kerdesed van irj batran!
Reistery@mail.com
Szeretnek belebonyolodni a biszex vilagba, illetve szeretem ha alarendelt vagyok, iranyitanak es hasznalnak es nem riadok meg a bdsmtol es ebbol adodoan a fajdalomtol sem.

Ismerkedni szeretnek, levelezni, megfelelo emberrel alkalmilag talalkozni vagyok itt.
Nagyon szeretek perverz dolgokrol levelezni, leginkabb arrol ki mit tenne meg velem, mit szeretne tolem, legyen az ferfi vagy no. Aki valami szoloban teljesitheto feladatot ad esetleg kaphat fenykepet is arrol, hogyan teljesitem.

Reistery@mail.com
Crossdresser Jenny-t keresem
Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy PÁRT 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is! smile
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot. DE VAN KINT KÉPEM AZ ADATLAPOMON! Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot. DE VAN KINT KÉPEM AZ ADATLAPOMON! Kamu képkéregetők kíméljenek!
Nyíregyházán domináns hölgy/férfi párokkal találkoznék.Én kicsi,cuki belevaló fiúka vagyok.Gyertek!

Sziasztok!
Ma keresek olyan párokat, lányokat, kiket vonz, izgat, vagy csak kipróbálná a bdsm világát! Kikötözés, mell kötés, elektromos ösztőke, extrém hely, meg hasonló finomságok. Részletek, és a határok tisztázása levél, majd emain, aztán telefon.
Ma keresek olyan párokat, lányokat, kiket vonz, izgat, vagy csak kipróbálná a bdsm világát! Kikötözés, mell kötés, elektromos ösztőke, extrém hely, meg hasonló finomságok. Részletek, és a határok tisztázása levél, majd emain, aztán telefon.
Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy PÁRT 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is! smile
Olyan lányt, hölgyet, asszonyt keresek, aki szereti a különlegesebb dolgokat, kicsit perverzebb az átlagnál és nyitott arra, hogy egy felcsatolható műpénisszel megdugjon egy férfit. Persze a rendes szex is izgat, de szeretem a pikánsabb dolgokat. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltad eddig senkivel, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak, már csak Te hiányzol! Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el. Párok! Ti is bátran írjatok! 38 éves, magas, átlagos testalkatú, kedves férfi vagyok egy kis biszex hajlammal. Budapest 100-120km-es körzetében utazom is az élményért.
Sziasztok, eros bi kesztetest erzo, azonban egyenlore hetero eletvitelt folytato, sub hajlamu, perverz srac vagyok. (Probalkoztam mar dildoval es par jatekszerrel, illetve probaltam mar szopni fiut)
Reistery@mail.com

Reistery@mail.com
Prosztataorgazmus átélésére keresek Hölgyet aki segítene benne. Ha kicsit is vonz írj, és ha szimpik vagyunk egymásnak találkozzunk!
További szép napot
További szép napot
Sziasztok! Balaton déli part,Somogy megyéből keresek valakit valakiket akik kedvükre használnának.Bevállalós sub vagyok 54 év 167/57
Hölgyet keresek aki jártas prosztatamasszázsban, vagy strapon szexben!
Sziasztok. Valakinek lenne kedve bevezetni Tatán egy fiatal srácot a BDSM rejtelmeibe ?

Szeretnèk kölcsönadva lenni!!!
Kiverhető a farkam.....
Kiverhető a farkam.....
Sziasztok!
Elkészült az új elektromos ÖSZTÖKÉM, lányt, párt keresek a teszteléséhez! Csak bevállalosak!!!
Elkészült az új elektromos ÖSZTÖKÉM, lányt, párt keresek a teszteléséhez! Csak bevállalosak!!!