Domináns hölgyet szolgálnék,zala megye
Lenti és környékéről szolgát keresek.Aktív uni potens vagyok.
Delelotre keresek szolgst alazhatot
Sziasztok. Egy gátlástalan,mindenre nyitott nőt keresek,perverz szexjátékokhoz. Kedveld a nem megszokott dolgokat. 37 éves mindenre nyitott,nem független pasi vagyok. Polgár-Tiszavasvári-Tiszaújváros. Írj a hanjob@freemail.hu címre.
A hetenn delelotre keresek jatekokra alazhatot szolgat kinozhatot stb
Kecskeméti párt keresek mazó vagyok.
Helló
MA Este Pesten hölgy-asszony,aki valóban használható.?
MA Este Pesten hölgy-asszony,aki valóban használható.?

Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy párt 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is! smile
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Tatabánya és környékén keresek ma estére lányt vagy párt. Helyem van, de utazni is tudok. Mindenkinek szép estét!
Győr környékéről keresek nőt akit izgat a BDSM-megalázás,kiszolgáltatottság,használat,kor nem számit de tudd hogy mit akarsz. subarut@gmail.hu
Dominánsabb férfit keresek aki tapasztalattal rendelkezik egy lány több pasis felállású dolgok megszervezésében... :P
Hosszútávra keresek szub, és/vagy mazo szolgalányt, nőt.
Hi
Pesten,MA Este ribnac Használatra készen?!!!
Pesten,MA Este ribnac Használatra készen?!!!

Alaznek kinoznek szolgák keresem
Sub csajt keresek hosszú távra
Kötöznélek dugnálak Lenti és környékén valaki?Uni aktív bi.pasi vagyok barátom keresem .Helyem napközben van.
Dominát vagy Dom-ot keresek Szeged és környékén!
Zalaegerszegen olyan párt keresnék ahol jól jönne egy házi szolgáló kemény méretes farokkal ( fantáziadús élveztetésben )
Kérlek privátban keressetek , a többit megbeszéljük
köszönöm
Kérlek privátban keressetek , a többit megbeszéljük
köszönöm
A hetenn délelőtre keresek szolgat alazhatot
Sziasztok!
Holnap délELŐTTre keresünk potens férfi partnert hármas gabalyodásra!
Holnap délELŐTTre keresünk potens férfi partnert hármas gabalyodásra!