Alázatos használható férfi vagyok , keress és használj kedved szerint , hely kell.
Nyíregyházán idősebb irányítani szerető érzéki párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Miskolci lakasomon fogadok engedelmes szófogadó szolgákat. Párok hölgyek pasik gyertek és szolgaljatok nekem
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Alázatos szolgál keresek kor alkat nem számít ffit nőt párt
Sziasztok! Tudom messze van még, de Március 11-én egy lépcsőházban király utcában dugnék egy guminővel. Többen is csatlakozhatnak nézőnek, de legyenek csajok is akiket szórakoztathatok. Részletek priviben
Domináns férfit vagy férfiakat keresek , használható vagyok
Olyat keresek aki azt teszi amit én mondok
Sziasztok. Sopron és környékén keresek szolga lelkű nőt vagy párt kizárólag az élvezetemre gyönyörömre.
Csak szex de én élvezek.
Csak szex de én élvezek.
Sziasztok, Érdekes lehet valakinek akár párnak akár szólóban vagytok egy SUB pasi akit lehet irányítani !
Kedvelem ha irányítanak Bi és heteró mindegy !
Kedvelem ha irányítanak Bi és heteró mindegy !
Gyöngyösön keresek alázhato szopni imado pasit vagy párt
Szexben sub nőt keresek úgy kb 35-55 közt de nem feltétel. Bp.-ről. Szeresd többekkel is a szexet (cuckold, grup, vagy csak egyéni, aki elvisz mellőlem, majd visszahoz. - hosszabb táv lehetséges, én független. Szeretetteljes hétköznapok- de nem összekötött.
Lelki bezsélgetések szintúgy. Pármegcsalás nem játszik. ha van párod, csak tudtával, vagy nyitott kapcs.
Lelki bezsélgetések szintúgy. Pármegcsalás nem játszik. ha van párod, csak tudtával, vagy nyitott kapcs.
Dorogon keresek hellyel rendelkező idősebb urat, aki elverné a seggem.
Sziasztok lányok hőlgyek.Webkamerás társam szex partnerem keresem kortól függetlenül. Esetleg nincs sok szabadidőd titkos vágyaid vannak vagy beszélnélgetnél. Akár név nélkül arc diszkréten. skye rodger.rodger2
Salgótarján és környékéről keresek szex társat ma!
Párok, lányok, travi érdekelnek
Párok, lányok, travi érdekelnek
Sub beállítottságú, vagy ilyen érdeklődésű LÁNY/NŐ partnerem keresem Luxuria Party és hasonló rendezvények (előtte Kink Paradise 03.09.) látogatásához! Extrém külső és megjelenés nem hátrány!
Az adatlapomon megadott paraméterek figyelembevételével keresek!

Alázatos.szolgat keresek ma.delelott
Alázatos szolgat keresek a délelőtt
Holnap napközben Hölgy aki kicsit játszana a popómmal? Tapasztalatom van bőven, nagyon szeretem ha így kényeztetnek. Írjatok bátran! Nem baj ha van párod.
Szopnjnimadot kereswk ha kell alatok is