Hölgyek kortól és kinézettöl függetlenül ha szeretnétek egy szex szolgát írjatok!
Pároknál is szívesen válalnám a szolga szerepet!
És Passzív bi férfiként aktív bi pasit (vagy pasikat) is szolgálnék !
Szeged és környéke !
Pároknál is szívesen válalnám a szolga szerepet!
És Passzív bi férfiként aktív bi pasit (vagy pasikat) is szolgálnék !
Szeged és környéke !
Szeretnék sokmindent kiprobállni gátlások nélkül, keressetek ,,,
Keszthely környéki domináns hölgyet,vagy párt keresnék.
Kiskunfélegyháza-Kecskemét vagy 50 km-es körzetében éló Úrnő, Pár ,Úr alázatos szolgája lennék
Játékokra keresek szolgat kinozhatot kikothetot alázatot kor alkat nem számít
BDSM területén jártas, vagy azt kipróbálni vágyó hölgyet, esetleg párt keresünk (pasit NEM).
szio vagy
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 26. péntek 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 26. péntek 14:47
Törölt felhasználó (1822142)

Sziasztok! Holnap estére keresünk még komoly partnereket (akik tudják mit akarnak és találkoznak is) privát buliba! Öten vagyunk (2 lány és 3 fiú) gondoltunk lenne kedve esetleg csatlakozni még pároknak illetve potens pasiknak!

Tatabánya vagy környéki hölgyet keresek ma estére. Nem csak szexre, egy jó beszélgetésre, kellemes időtöltésre. Utazni tudok, de akár nálam is találkozhatunk. Választ privátban, ha lehetséges!
Sikeres keresést Mindenkinek!
Sikeres keresést Mindenkinek!
Sziasztok!
Tamás vagyok. Én egy igényes, potens a hármas, cuckold, pisi, biszexben tapasztalt sok mindent kipróbált sportoló pasi vagyok.
Ha izgatna titeket egy valóban tapasztalt kitartó farkú inteligens ,határozott pasi, írjatok.
Űdv. Tom
Tamás vagyok. Én egy igényes, potens a hármas, cuckold, pisi, biszexben tapasztalt sok mindent kipróbált sportoló pasi vagyok.
Ha izgatna titeket egy valóban tapasztalt kitartó farkú inteligens ,határozott pasi, írjatok.
Űdv. Tom
Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy párt 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is! smile
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Bács-Kiskun megyéből keresek olyan hölgyet akit érdekel a herekínzás/tökönrúgás témája. Én 22 éves vékony srác vagyok.
Sziasztok. Bp-i nőt keresek aki komoly és komolyan szereti a Bdsm szexet a kötözést,mellbimbócsipeszt szorítóval,és a bilincset is és hozzá a domináns férfit nagyobb potens mérettel!
Sziasztok! A Balaton déli pártján keresek párt és hölgyet ismerkedni.
30 év alatti szubmisszív fiúkat keresek virtuális szolgálatra. skype: dominaeva27
Sziasztok! Holnap estére keresünk még komoly partnereket (akik tudják mit akarnak és találkoznak is) privát buliba! Öten vagyunk (2 lány és 3 fiú) gondoltunk lenne kedve esetleg csatlakozni még pároknak illetve potens pasiknak!

Ózd környékére keresek játékokra szolgat alszik kikotlek stb
Játékokra keresek
30 év alatti szubmisszív fiúkat keresek virtuális szolgálatra. skype: dominaeva27
A ma estémet vagy holnap akár az egész napomat, megosztanám egy humoros és kedves hölggyel. Ápolt és igényes tatabányai srác vagyok. Nyitott sok mindenre, de vannak azért határok.
Levelet a postafiókomba várom! Szép estét Mindenkinek!

Hol vagytok