Sziasztok !
Zala megyében keresek olyan partnert, partnereket, aki szivesen fogadna hoszutávon házibarátot !
Zala megyében keresek olyan partnert, partnereket, aki szivesen fogadna hoszutávon házibarátot !
Sziasztok!
Vasárnap estére keresünk többes szexben jártas és azt kedvelő párokat illetve jó
megjelenésű potens fiúkat kellemes mérettel a már meglévő négyesünk mellé!
Kérem csak olyanok írjanak akik tudják mit akarnak és találkoznak is!
Köszönjük szépen! További kellemes hétvégét mindenkinek!! Aby
Vasárnap estére keresünk többes szexben jártas és azt kedvelő párokat illetve jó
megjelenésű potens fiúkat kellemes mérettel a már meglévő négyesünk mellé!
Kérem csak olyanok írjanak akik tudják mit akarnak és találkoznak is!
Köszönjük szépen! További kellemes hétvégét mindenkinek!! Aby
Hölgyek kortól és kinézettöl függetlenül ha szeretnétek egy szex szolgát írjatok!
Pároknál is szívesen válalnám a szolga szerepet!
És Passzív bi férfiként aktív bi pasit (vagy pasikat) is szolgálnék !
Szeged és környéke !
Pároknál is szívesen válalnám a szolga szerepet!
És Passzív bi férfiként aktív bi pasit (vagy pasikat) is szolgálnék !
Szeged és környéke !
sziasztok. Budapesti srac vagyok masok elmondasa szerint jo intim merettel. biszex beallitottsaggal. Igaz kezdo de mindenre nyitott vagyok. nagy orommel es odaadassal kenyeztetem a holgyeket vagy epp ha azt szeretne valok rabszolgajava akit alazhat csicskaztathat, de a ferfi tagot sem hanyagolom el. Imadok szopni es erzekien kenyeztetni simogatni. Dugni meg nem dugtak meg de mar vagyom ra hogy valaki felavassa szuk popsim. irj mail t a hagalala19911129@gmail.com ra.. ird le elkepzeleseidet hogy mit szeretnel. kepcserebe is benne vagyok, aztan csak hagyd hogy elkepzeleseid valora valtsam es hadd legyek a te kis kurvad. Perverzebb dolgok is szoba johetnek, de nyilvan ird le es megbeszeljuk
Szívesen vesszük párok közeledését akit érdekel a BDSM. PÁROK! ( esetleg szolga lány, ha ilyen létezik egyáltalán
)

virtuális szolgálatra keresek szubmisszív fiúkat 30 éves korig, skype címem: dominaeva27
Bdsm bútorok közötti èlvezetekhez keresek Nőt pàrt.Ha csak szeretnèd làtni párod kikötözve egy kereszten keress!Nézz adatlapot!
Szerda estére keresek Hölgyet, esetleg párt Budapesten. Hely a 13 kerben adott, de én is mehetek. Hölgyeknél a sima 69től az análig minden érdekel (akár pisi is ok). Az utóbbi nagyon, mert vastag méretem miatt eddig még nem tudtam normálisan kipróbálni. Írj bátran! Kor kevésbé inkább az alkat számít. A soványabb, normál, sportos nőket szeretem, a teltebbek kevésbé vonzanak. Írj bátran

Kecskeméti nőt vagy párt keresek mazo vagyok dughatsz fenekelhetsz cumizok a nő elött
Lógós herét csavargatnánk szívesen és le is kötöznénk.
Nem keres senki (nő, pár vagy aktív pasi) egy duci szolgát Szeged és környékén???
Ha mégis akkor írj!
Ha mégis akkor írj!
Szolgat keresek alaznek fenekelnek kikotnelek játszanék veled párt nőt ffit keresek kor alkat nem számít csak a higiénia
Szado úr vagyok engedelmes szolgát (pasi)keresek !!!Zalaiak jelzését kérem!
Sziasztok! Holnap délelőtre (10:00-13:00) keresünk potens pasit hármas gabalyodásra!
Enyhe bí beállítottság nem hátrány!!
Helyünk van!
Enyhe bí beállítottság nem hátrány!!

Törölt felhasználó (3096852)

virtuális szolgálatra keresek szubmisszív fiúkat 30 éves korig, skype címem: dominaeva27
Szép napot Mindenkinek!A BDSM világában vagyok otthon igazán,mindazonáltal vonz a cuckold játék...E dolgok "kombinálásában" keresnék, a BDSM-ben nyitott,akár tapasztalt,Domináns Férfi/Submissive Hölgy alkotta PÁRT.Budapest,és környékén.Megbízható,ápolt,potens,a BDSM-ben tapasztalt,intelligens,kifinomultan perverz férfiként. Akár csak végignézni,akár szintén domináns lévén a másik Úriembernek "segíteni" a hölgy használatában...Akár "tanítani" a férfinek,hogyan dominálja a Párját...igazából csak a fantáziátok szabhat határt!Komoly,valós párt keresnék,kialakult közös szimpátia reményében,állandó "játszótársaknak".
Domina nő keresi sub csaját!!!!!!!!!!
Sziasztok. Szub-mazó hölgyet keresek,perverz vágyaim megéléséhez. Polgár-Tiszavasvári-Tiszaújváros közvetlen közeléből. 37 éves,mindenre nyitott sléggé pervi pasi vagyok. Írj a hanjob@freemail.hu címre.
Kecskeméti párt keresek aki cumiztatna elfenekelne
Helló
Pesti vagy szűk környéki,kemény bánás módot kereső hölgy-asszony,akár szerep játék is(ribi útszéli..)
akár autóba, de Hely o.k Pesten.
nagy cici-popó
Pesti vagy szűk környéki,kemény bánás módot kereső hölgy-asszony,akár szerep játék is(ribi útszéli..)
akár autóba, de Hely o.k Pesten.
nagy cici-popó