Sziasztok! Holnap délelőtre (10:00-13:00) keresünk potens pasit hármas gabalyodásra!
Enyhe bí beállítottság nem hátrány!!
Helyünk van!
Enyhe bí beállítottság nem hátrány!!

Törölt felhasználó (3096852)

virtuális szolgálatra keresek szubmisszív fiúkat 30 éves korig, skype címem: dominaeva27
Szép napot Mindenkinek!A BDSM világában vagyok otthon igazán,mindazonáltal vonz a cuckold játék...E dolgok "kombinálásában" keresnék, a BDSM-ben nyitott,akár tapasztalt,Domináns Férfi/Submissive Hölgy alkotta PÁRT.Budapest,és környékén.Megbízható,ápolt,potens,a BDSM-ben tapasztalt,intelligens,kifinomultan perverz férfiként. Akár csak végignézni,akár szintén domináns lévén a másik Úriembernek "segíteni" a hölgy használatában...Akár "tanítani" a férfinek,hogyan dominálja a Párját...igazából csak a fantáziátok szabhat határt!Komoly,valós párt keresnék,kialakult közös szimpátia reményében,állandó "játszótársaknak".
Domina nő keresi sub csaját!!!!!!!!!!
Sziasztok. Szub-mazó hölgyet keresek,perverz vágyaim megéléséhez. Polgár-Tiszavasvári-Tiszaújváros közvetlen közeléből. 37 éves,mindenre nyitott sléggé pervi pasi vagyok. Írj a hanjob@freemail.hu címre.
Kecskeméti párt keresek aki cumiztatna elfenekelne
Helló
Pesti vagy szűk környéki,kemény bánás módot kereső hölgy-asszony,akár szerep játék is(ribi útszéli..)
akár autóba, de Hely o.k Pesten.
nagy cici-popó
Pesti vagy szűk környéki,kemény bánás módot kereső hölgy-asszony,akár szerep játék is(ribi útszéli..)
akár autóba, de Hely o.k Pesten.
nagy cici-popó

küldj levelet magadról
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 12. csütörtök 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 12. csütörtök 12:26
Törölt felhasználó (2969452)

50 feletti Szolnok megyei úr?
50 feletti Szolnok megyei úr?
virtuális szolgálatra keresek szubmisszív fiúkat 30 éves korig, skype címem: dominaeva27
Alázatos hàzibaràt lennék!pisis jàtékok is érdekelnek!
Szolgák!
Keresem alázatos szolgámat, aki kényeztetne. Fontos, hogy bírd a fenekelést, szeress szarás nyalni és öklözhetőnek kell lenned. Teljes alázatot várok el. Szeretem, ha valaki tudja hol a helye.
Ha érdekel, akkor jelentkezz fényképpel és skype névvel "szolga szív" tárggyal az ablak50@freemail.hu cimen
Keresem alázatos szolgámat, aki kényeztetne. Fontos, hogy bírd a fenekelést, szeress szarás nyalni és öklözhetőnek kell lenned. Teljes alázatot várok el. Szeretem, ha valaki tudja hol a helye.
Ha érdekel, akkor jelentkezz fényképpel és skype névvel "szolga szív" tárggyal az ablak50@freemail.hu cimen
Anált kedvelő Hölgyet keresek ma estére! Vastag méretem ebben a "műfajban" hátrány ezért kérlek ezt vedd figyelembe. Nagyon szeretném már kipróbálni! Helyem is van a 13 kerben! Írj bizalommal!
Mazo, sub csajt keresek mindenféle "jóra"

Szegedi passzív bisex szolga keres magának urnőt vagy párt esetleg aktiv férfit (férfiakat)
Zalaegerszegen és környékén keresek olyan partnert akinek kellene egy igényes nagyfarku potens szolga
Sziasztok. Van esetleg valakinek felszerelt szoba kölcsönbe,(cserébe kukkolhat). Pest vagy környéke.
Sziasztok!
Tamás vagyok. Én egy igényes, potens a bdsm szexben tapasztalt sok mindent kipróbált sportoló pasi vagyok.
Ha izgatna titeket egy valóban tapasztalt kitartó farkú jól hasznàlható inteligens pasi, írjatok.
Űdv. Tom
Tamás vagyok. Én egy igényes, potens a bdsm szexben tapasztalt sok mindent kipróbált sportoló pasi vagyok.
Ha izgatna titeket egy valóban tapasztalt kitartó farkú jól hasznàlható inteligens pasi, írjatok.
Űdv. Tom
Femdom filmekben szivesen szerepelnek!
33/43 éves pár keres egy engedelmes, szolgalelkű biszex lányt vagy Nőt harmadiknak, Budapesten. Nem az életkor, hanem a szimpátia a döntő! Nálunk jó kezekben leszel!
Hely adott a budapesti szép lakásunkban. Gyere és élvezzük együtt a szex gyönyöreit! Mi komolyak vagyunk s a személyes találkozás hívei. Várjuk a fényképes válaszodat mailben! E-mail: hajnibabareka@gmail.com
Hely adott a budapesti szép lakásunkban. Gyere és élvezzük együtt a szex gyönyöreit! Mi komolyak vagyunk s a személyes találkozás hívei. Várjuk a fényképes válaszodat mailben! E-mail: hajnibabareka@gmail.com