Kecskemét-Kiskunfélegyháza-Szeged körzetében élő Úrnő,Pár, Úr szolgálatára állok, lógok[
sub csajt keresek hosszú távra
Sziasztok. Csak és kizárólag perverz szub-mazó (nem feltétel). Nő jelentkezését várom. Polgár-Tiszavasvári-Tiszaújvárosból. 37 éves eléggé perverz pasi vagyok . Írj a hanjob@freemail.hu címre.
Én szivesen aláznám a tested és lelked
hely megoldható
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 08. 09. szerda 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 08. 09. szerda 11:14

Törölt felhasználó (2584052)

Kemény bánásmódot szerető 26 éves nem független nőként ismerkednék olyan budapesti, vagy környéki férfiakkal, akik (akár egyszerre többen is) szívesen megaláznának, meggyötörnének. Mivel kezdő vagyok ilyen téren, így még ismerkedem a határaimmal, de nagyon szeretem a durvaságot, ha használnak, ha öklöznek, tágítanak, sok minden extrém dologra nyitott vagyok. Domináns pároknak is szívesen lennék a játékszere, ahol mindkét fél közösen alázna. Mindenképpen olyanokat keresek, akik rendelkeznek hellyel, vagy intézni tudnák ezt a kérdést

Szolgalánykát keresek Tatabányán és/vagy környékén.
Biszex, szubmissziv, alázatos férfitagú párral ismerkednénk kölcsönös örömszerzés, szex és barátság céljából. 33/43 éves pár vagyunk. Kor nem számít, csak a szimpátia (fiatalabbakkal és idősebekkel is szívesen ismerkedünk). Budapesten van lakásunk és fogadni is tudunk. Élvezzük együtt a szex gyönyöreit!
Én olyan Hölgyet keresek akit izgat ha egyszerre több Pasi kényezteti.
Vagy Párt ahol izgatja a Férfit ha a Kedvesét egyszerre több Pasi bassza meg! yakkari39@gmail.com
Bp.-i 192,104,47,18/5 volt sportoló.
Vagy Párt ahol izgatja a Férfit ha a Kedvesét egyszerre több Pasi bassza meg! yakkari39@gmail.com
Bp.-i 192,104,47,18/5 volt sportoló.
Helló holgyek
MA estére keresek MEccs"nézzéshez" Bevállalós(használható) Hölgyet-ASSzonyt

Helló holgyek

Bi duci pasi vagyok SUB-MAZÓ hajlammal, kalandot keresek Csongrád megye előnyben!
Sziasztok! Olyan férfi/nő párt vagy hölgyet keresek, akik keményen bejáratnák szűz fenekemet. Pár esetében közben a férfi szopatna.
Speciális célra, mindössze 1 órányi időre keresek lehetőleg természetes szőrzetű, inkább nagy fenekű, nem hivatásos fiatal lányt, akár anyagi támogatás mellett is.
Face sittinget szeretnék átélni, és a lány dolga csak az lenne, hogy a számra ülne, durván az arcomba törölné az altestét, mindezt úgy, hogy előtte nem mossa sterilre magát, és nem gyilkolja meg magát a bugyi alatt parfümmel, mert nekem épp a feromonjaira van szükségem.
persze nyilván normálisan tisztálkodó és alap higiéniát alkalmazó nőre gondolok.
Előnyök:
1. Velem nem kéne törődnie, csak ha kedve lenne hozzá.
2. Nem történne közösülés, sem francia.
3. A védekezéssel sem kell törődni, fertőzésveszély egyéb kontaktus hiányában nulla.
4. Szőrtelenítéssel, előzetes alapos tisztálkodással sem kell törődni.
5. Könnyű és gyors pénzkereset.
Hátránya nincs.
Én egészséges, értelmiségi férfi vagyok, 50 éves múltam, de nem vagyok papás, a testem sportos, nincsenek foltjaim, nem őszülök, olyan, akinek a 20 év körüliek sziával köszönnek, így nem trauma a velem lét.
Mindent tudok a nőkről, most is párkapcsolatban élek, szexuális problémám nincs, szexhiányban nem szenvedek. Szinte mindent kipróbáltam már a szex terén, de sok tévút után most a feromonoknak a bolondja lettem és úgy érzem erre van szükségem.
Természetességre vágyom és hétköznapiságra, ezért lenne fontos, hogy a lány ne legyen hivatásos.
A többit majd természetesen fényképes levélben.
blacksunrise32@gmail.com
Köszi, hogy elolvastad.
Face sittinget szeretnék átélni, és a lány dolga csak az lenne, hogy a számra ülne, durván az arcomba törölné az altestét, mindezt úgy, hogy előtte nem mossa sterilre magát, és nem gyilkolja meg magát a bugyi alatt parfümmel, mert nekem épp a feromonjaira van szükségem.
persze nyilván normálisan tisztálkodó és alap higiéniát alkalmazó nőre gondolok.

Előnyök:
1. Velem nem kéne törődnie, csak ha kedve lenne hozzá.
2. Nem történne közösülés, sem francia.
3. A védekezéssel sem kell törődni, fertőzésveszély egyéb kontaktus hiányában nulla.
4. Szőrtelenítéssel, előzetes alapos tisztálkodással sem kell törődni.
5. Könnyű és gyors pénzkereset.
Hátránya nincs.
Én egészséges, értelmiségi férfi vagyok, 50 éves múltam, de nem vagyok papás, a testem sportos, nincsenek foltjaim, nem őszülök, olyan, akinek a 20 év körüliek sziával köszönnek, így nem trauma a velem lét.
Mindent tudok a nőkről, most is párkapcsolatban élek, szexuális problémám nincs, szexhiányban nem szenvedek. Szinte mindent kipróbáltam már a szex terén, de sok tévút után most a feromonoknak a bolondja lettem és úgy érzem erre van szükségem.
Természetességre vágyom és hétköznapiságra, ezért lenne fontos, hogy a lány ne legyen hivatásos.
A többit majd természetesen fényképes levélben.
blacksunrise32@gmail.com
Köszi, hogy elolvastad.
Szevasztok Lenti és környékén kit kötözhetek meg sex szolgám keresem.Tudj alkalmazkodni helyem van pasit ill. srácot keresek.
Egy dominát keresek, aki szívesen bevezetne egy kezdőt a bdsm világába.
Mara keresem alazhatot kinozok szolgalsz kor alkat nem számít
Legalább ilyen sokat mondó a társkeresős adatlapod is!
(Ez egy válasz ablak50 üzenetére (2017. 11. 15. szerda 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 11. 15. szerda 18:38

Keresem alázatos szolgámat, aki kényeztetne. Fontos, hogy bírd a fenekelést, szeress szarás nyalni és öklözhetőnek kell lenned. Teljes alázatot várok el. Szeretem, ha valaki tudja hol a helye.
Ha érdekel, akkor jelentkezz fényképpel és skype névvel "szolga szív" tárggyal az ablak50@freemail.hu cimen
Ha érdekel, akkor jelentkezz fényképpel és skype névvel "szolga szív" tárggyal az ablak50@freemail.hu cimen
Játékokra keresek szolgat holnap délelőtre kor alkat nem számít
Keresem alázatos szolgámat, aki kényeztetne. Fontos, hogy bírd a fenekelést, szeress szarás nyalni és öklözhetőnek kell lenned. Teljes alázatot várok el. Szeretem, ha valaki tudja hol a helye.
szolgalányt keresek
Játékokra keresek alszol kinozok uralkodók párt nőt ffit keresek