Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Sziasztok csütörtökön aktív? Sok mindent tehetsz velem
Sziasztok!
Dom pasiként keresem kezdő sub hölgy partnerem Kecskeméten.
Amire nyitott vagyok: Bilincselés, kötözés, punci popsi cici verés, póráz, alázás, csicskítás és fegyelmezés, kemény,kíméletlen baszás. Nem érdekel hogy szingli vagy házas kereső vagy , a lényeg hogy alázatosan szolgálj! Ha utazó képes vagy egyeztetés után fogadlak Kecskeméten. Anorex,vékony karcsú ,sportos alkat!!!
Dom pasiként keresem kezdő sub hölgy partnerem Kecskeméten.
Amire nyitott vagyok: Bilincselés, kötözés, punci popsi cici verés, póráz, alázás, csicskítás és fegyelmezés, kemény,kíméletlen baszás. Nem érdekel hogy szingli vagy házas kereső vagy , a lényeg hogy alázatosan szolgálj! Ha utazó képes vagy egyeztetés után fogadlak Kecskeméten. Anorex,vékony karcsú ,sportos alkat!!!
Szia, ez érdekel
mikor és hogyan szeretnéd?
(Ez egy válasz laczko-daniel üzenetére (2024. 06. 03. hétfő 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 03. hétfő 13:01

Kedvet kaptam rà, hogy valakinek beôntèst adjak.Alapos kimosàs, utàn, tàgitàs, nyalàs ok
Kedvet kaptam rà, hogy valakinek beôntèst adjak.Alapos kimosàs, utàn, tàgitàs, nyalàs ok
Sziasztok. Komoly Szumbmisziv not kereksek komoly kapcsolatra es meg sok minden masra...koszonom
Dorogon keresek valakit,aki kézzel vagy valamilyen eszközzel elverné a seggem.Elsősorban idősebb úr személyében.
Budapesten keresek párommal olyan ferfit hellyel akit párom előttem dominál többit privátba
Sziasztok ,használható köcsög lennék alkalmanként ,helyem sajnos nincs ,keresek olyat a ki használna minden jóra ( fist , tágítás ,kikötözés, elektro sex ,WS ,sounding , és ezt mind fel is venné ahogy használ
Miskolcon szopó nyaló szolgáim keresem
Szegeden keresek most délelőtre domináns nőt vagy bi párt ahol a nő irányit és aláz
Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!
Képeim és videóm is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen és mindig nagyon jól éreztük magunkat és egymást.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.

Képeim és videóm is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen és mindig nagyon jól éreztük magunkat és egymást.
Engedelmes lanyt keresunk a hetvegere!
Sziasztok, domináns hölgyet, párokat keresek akiket szolgálhatok.
submissive férfi ismerkedne , használható perverz vagyok !
Sziasztok!

Szegeden valaki most ?
Sziasztok, van itt olyan pár vagy hölgy aki pluszban 2 pasit keresne?
Mi 24 és 42 éves barátok vagyunk, többesben tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos/vékony testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket.
Mi 24 és 42 éves barátok vagyunk, többesben tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos/vékony testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket.
Még mindig..
Face sittinghez keresek fiatal (18+) lányt (LÁNY!!!), vagy akár idősebb hölgyet.
De olyat aki ebben a helyzetben el is élvez...én mást nem akarok, le sem vetkőzöm, sőt a hölgynek sem fontos, csak félrehúzni a bugyit és úgy, abban a helyzetben nyalom, ahogyan legmerészebb álmaiban szeretné.....fenekét különösen és alaposan..
Semit sem kell tudnunk egymásról, csak használd a számat, ahogy csak akarod.
Jössz, használsz, majd mész is, akár egy szó sem esik...
Nem virtuális masztipartnert keresek, hanem olyat, aki találkozni is mer.
Normális, fiatalos, sportos, jóképű ötvenes vagyok, ilyen téren sub hajlammal. Ha szeretnél szerepjátékban uralkodni egy apád korú, vagy akár a tanárod felett, gyere és alázz meg a fenekeddel. - Az ország keleti részén vagy a fővárosban....
Légy intelligens, diszkrét, normális. Alkat, kinézet egy bizonyos határig nem lényeges.
Helyem nincs, de szervezéssel minden megoldható. Többi levélben, fotóval..
Anyagiak kizárva!
Face sittinghez keresek fiatal (18+) lányt (LÁNY!!!), vagy akár idősebb hölgyet.
De olyat aki ebben a helyzetben el is élvez...én mást nem akarok, le sem vetkőzöm, sőt a hölgynek sem fontos, csak félrehúzni a bugyit és úgy, abban a helyzetben nyalom, ahogyan legmerészebb álmaiban szeretné.....fenekét különösen és alaposan..
Semit sem kell tudnunk egymásról, csak használd a számat, ahogy csak akarod.
Jössz, használsz, majd mész is, akár egy szó sem esik...
Nem virtuális masztipartnert keresek, hanem olyat, aki találkozni is mer.
Normális, fiatalos, sportos, jóképű ötvenes vagyok, ilyen téren sub hajlammal. Ha szeretnél szerepjátékban uralkodni egy apád korú, vagy akár a tanárod felett, gyere és alázz meg a fenekeddel. - Az ország keleti részén vagy a fővárosban....
Légy intelligens, diszkrét, normális. Alkat, kinézet egy bizonyos határig nem lényeges.
Helyem nincs, de szervezéssel minden megoldható. Többi levélben, fotóval..
Anyagiak kizárva!
Domináns extrém kövér nő,akinek mindent megtennék van itt? Álmom egy 200 kg körüli ilyen nő.