Másrészről keresek még Medical sexre aktív férfit , fotózhatsz miközben vizsgálat, használsz , sok féle opció érdekel mint passzív fél
Sziasztok Aktív elkötelezet férfit keresek , titokba használj kedved szerint , amit otjon nem tehetsz meg azt tedd meg velem , kezelj kurvádként
Nagy puncival rendelkező novel ismerkednek imadom az oklozheto puncit kenyeztetni nyalni amig csak kéri szoros punci elony apoltsag fontos
Üdv! Az adatlapunk szerint keresünk domináns férfit.
Perverz, domináns, igényes párt keresek, ahol parancsra szopnék, nyalnék, nyelnék. Akár a számba is vizelhettek.
Nyíregyházán idősebb enyhén domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!
Képeim és videóm is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen és mindig nagyon jól éreztük magunkat és egymást.
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!

Képeim és videóm is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen és mindig nagyon jól éreztük magunkat és egymást.
Sziasztok!.
Leendő subom keresném, bdsm bondage . Komárom környéke.
Kishajó van, szigetek vannak, kötelek vannak, potens pasi is van hozzá.
Leendő subom keresném, bdsm bondage . Komárom környéke.
Kishajó van, szigetek vannak, kötelek vannak, potens pasi is van hozzá.

Sziasztok. Domináns 39/40 ffi-nő pàrosunkhoz keresünk hölgyet, csinos travit, bi párt, mindenki örömére. (Szòlò pasit, magunknak keresünk) Helyileg Miskolcon lakunk, megkereséseket priviben várjuk. Köszi.
Dorogon keresek valakit,aki kézzel vagy valamilyen eszközzel elverné a seggem.Elsősorban idősebb úr személyében.
Sziasztok!
Szeged környékén ismerkednék alázatos, használható, sub beállítottságú nővel.
Szeged környékén ismerkednék alázatos, használható, sub beállítottságú nővel.
Olyan párt keresek, aki szereti, ha nyalogatják, imádják a lábait, és a talpát.
Sziasztok!
25 ésves domináns férfi vagyok. Párkapcsolatban élek de a szexuális életünk eléggé ellaposodott, nekem pedig nagyon nagy a szexuális étvágyam és egy ideje nagyon izgat a megcsalás gondolata illetve soha nem volt lehetőségem kipróbálni az anált és már nagyon szeretném megtudni milyen is. Ma holnap és holnapután is ráérek, helyem is van. Budapest 13. ker
25 ésves domináns férfi vagyok. Párkapcsolatban élek de a szexuális életünk eléggé ellaposodott, nekem pedig nagyon nagy a szexuális étvágyam és egy ideje nagyon izgat a megcsalás gondolata illetve soha nem volt lehetőségem kipróbálni az anált és már nagyon szeretném megtudni milyen is. Ma holnap és holnapután is ráérek, helyem is van. Budapest 13. ker
Sziasztok.. Lehetőleg idősebb pasit, pasikat, baráti társaságot keresnénk olyan kukkolásra, ahol néznék a szeretkezésünket miközben vernék a farkukat hölgytagunk előtt... Csak testre élvezéssel! Diszkréció, higiénia fontos! Esetleg helynek örülnénk.. Nyaraló stb...

Írj rám és beszéljünk. (Ez egy válasz castiel28 üzenetére (2024. 05. 15. szerda 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok,
Budapesti szexi 25 éves sub lány használatához keresek további domináns férfiakat. Privát üzenetekkel foglalkozom csak.
Budapesti szexi 25 éves sub lány használatához keresek további domináns férfiakat. Privát üzenetekkel foglalkozom csak.
SUB hölgyet, párt keresek
Használat
Alázás
Fájdalom
A legjobb ha mind a három, de külön külön is átélhetjük
Használat
Alázás
Fájdalom
A legjobb ha mind a három, de külön külön is átélhetjük
Olyan párt keresek, aki szereti, ha nyalogatják, imádják a lábait, és a talpát.
Sziasztok,
Szub/mazo hölgy társaságát keresem,aki tudja mit vár el egy domináns férfitól valamint ugyanezt keresem párban is mindenki örömére!
Tatabánya környékén valaki? aki találkozni is mer nem csak írogatni...