SUB hölgyet, párt keresek
Használat
Alázás
Fájdalom
A legjobb ha mind a három, de külön külön is átélhetjük.
Használat
Alázás
Fájdalom
A legjobb ha mind a három, de külön külön is átélhetjük.
Tagitast oklozest popsi baszast kedvelő novel ismerkednek csak annyi a vágyam ápolt nagy pina legyen
Miskolci, domináns pár, játszópartnerét keresi. ha nem csak sub de mazo is vagy, az előny.
Szegeden keresek domináns nőt, vagy párt, minden megoldás érdekel, nagyon perverz vagyok.
Nyíregyházán idősebb enyhén domináns párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Miskolci engedelmes szolgáim várom lakásomba
Parkent engedelmes lanyt keresunk
Szegeden domináns nőt keresek vagy párnál is olyat ahol a nő domináns
Sziasztok ma vagy holnap Nagykanizsa zalaegerszeg környéken szopatnek meretem 18/7
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Domináns nőt keresek szegeden vagy bi párt
Sziasztok. Hölgyet keresek, aki kedveli vagy kiprobálná a kicsit különlegesebb játékokat is.Vibrik, dildók, tágítós játékok, fisting, fenekelés, kötözés, gyertya, mellpaskolás stb.Írj,tapasztalat és fantázia van. Párok is.
És privátban nem tudsz írni??????
(Ez egy válasz adat_99 üzenetére (2024. 04. 20. szombat 02:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Hello!
Én nagyon elrendezném... 23.-a kedd este nekem ok
üdv,
D (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 19. péntek 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 19. péntek 12:32
Én nagyon elrendezném... 23.-a kedd este nekem ok
üdv,
D (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 19. péntek 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1357202)

Sziasztok. A páromat be dobnám a közösbe egy kis nevelésre; domináns pasikat keresünk hétfő vagy kedd éjjelre.
Sziasztok,
Cuckoldra keresek párt (lehetőleg sub), ahol a hölgy az aktus végén lenyalatná a farkamat a párjával, esetleg a férfi tag szeret teleélvezett puncit nyalni. Privát üzenetben jelezd, ha nyitottak vagytok.
Tamás
Cuckoldra keresek párt (lehetőleg sub), ahol a hölgy az aktus végén lenyalatná a farkamat a párjával, esetleg a férfi tag szeret teleélvezett puncit nyalni. Privát üzenetben jelezd, ha nyitottak vagytok.
Tamás
Hello
Sub tagu párt keresnék. Bdsm játékok, stb.
Sub tagu párt keresnék. Bdsm játékok, stb.
Ha kellene egy "ribanc" akit kedvedre/kedvetekre szabadon, vágyaid szerint "használhatsz" (Vas, Zala) akkor keress, és élvezkedj!
Sziasztok. A páromat be dobnám a közösbe egy kis nevelésre; domináns pasikat keresünk hétfő vagy kedd éjjelre.
Dorogon keresek valakit,aki kézzel vagy valamilyen eszközzel elverné a seggem.Elsősorban idősebb úr személyében.
Domina hölgyet keresek akit izgat ha bisexre kényszerithet.