Olyan kivancsi kicsit perverz Holgyet keresek aki szivesen nyalatna a feneket velem, vagy akar az en fenekemet nyalna esetleg ujjazna stb. Amennyiben magadra ismertsz, irj bizalommal! Szep hetveget!
Helló!
Olyan hölgy ismeretségét keresem, aki szeret foglalkozni egy férfi fenekével, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Ha van benned egy kis dominancia vagy irányítási vágy, ha kedveled, ha úgy történnek a dolgok, ahogy Te szeretnéd, akkor szívesen lennék a játékszered. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.
42 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Olyan hölgy ismeretségét keresem, aki szeret foglalkozni egy férfi fenekével, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Ha van benned egy kis dominancia vagy irányítási vágy, ha kedveled, ha úgy történnek a dolgok, ahogy Te szeretnéd, akkor szívesen lennék a játékszered. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.

42 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Győr és környékéről ismerkednék SUB nővel,akit izgat a BDSM világa.
Sziasztok!Szombat délutánra,estére itt alvàssi lehetőséggel a Tisza tónál apartmanban.olyan pàrt szeretek akik az extrém szexet szeretik és a hölgytag használható párja előtt lehet dugni szopatni egy méretes szerszámmal.Akár ki kötözve,bilincselve bdsm kedvelők is írharnak.
Esztergom és környékén keresek valakit,aki elverné a seggem.
Javítás: akár holnap délelőtt...
(Ez egy válasz Alföldi2 üzenetére (2023. 04. 19. szerda 06:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 19. szerda 06:44

Ilyenre mi is keresünk. Akkor holnap délelőttre Békéscsabán Hely van.
Ilyenre mi is keresünk. Akkor holnap délelőttre Békéscsabán Hely van.
(Ez egy válasz wife-sex üzenetére (2023. 04. 15. szombat 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 15. szombat 09:35

Olyan 2-5 fős maximum 40es normális, egymást ismerő pasi csoportot keresek akik eljátszadoznanak lógó mellű, faszimado kis ribanc feleségemmel, előttem. Hasznalat/elveztetes. Hely kell a közelünkben, nem azonnalra keresünk, május, junius inkább, és üzenetben irj.
Két pasi, az egyik Sub, a másik mazo, keres egy keménykezű, bevállalós szadista Dominát anygiaktól mentesen Makón, vagy környékén.
Szia kedves olvasó!
Én egy sub beállítottságú férfi vagyok, akinek még egyáltalán nincs tapasztalata a bdsm világában, viszont annál jobban szeretné megélni. Szeretnék egy olyan hölgynek alázatos szolgája lenni, akinek örömet okoz az, ha uralkodhat egy férfin.
Békés megyei vagyok, és a közelben szeretnék találni olyan nőt, akinek megfelelek.
Köszönöm hogy elolvastad a levelem.
Én egy sub beállítottságú férfi vagyok, akinek még egyáltalán nincs tapasztalata a bdsm világában, viszont annál jobban szeretné megélni. Szeretnék egy olyan hölgynek alázatos szolgája lenni, akinek örömet okoz az, ha uralkodhat egy férfin.
Békés megyei vagyok, és a közelben szeretnék találni olyan nőt, akinek megfelelek.
Köszönöm hogy elolvastad a levelem.
Fiatal lány szexrabszolgája lennék
Bi parokat keresek hajnal/es napkozbeni szabadidovel. Dugatnam magam mikozben nyalnek/szopnek. Tapasztalatom van. Irjatok batran.
Kecskeméti domináns hölgy illetve úr játékszere lennék.
Olyan 2-5 fős maximum 40es normális, egymást ismerő pasi csoportot keresek akik eljátszadoznanak lógó mellű, faszimado kis ribanc feleségemmel, előttem. Hasznalat/elveztetes. Hely kell a közelünkben, nem azonnalra keresünk, május, junius inkább, és üzenetben irj.
Sopronban ismerkednék párral vagy hölggyel...akár hosszabb távra, házibarátként.,.
Sziasztok!Ma délután,este olyan párral találkoznék ahol a férfi tag szereti nézni ha előtte kikötözve,basszák,szopatják,kényszer franciáztatják,használják a párját ribancként egy méretes szerszámmal.Autóban,szabadban a Tisza tónál Poroszló,Sarud.
Úrnőmet keresem. Eléggé nyitott vagyok
Dominanak lennek szolgaja.
Nyiregyhazi domnat keresem
Sziasztok!Ma és holnap este olyan extrémebb dolgokat kedvelő párral találkoznék autós kalandra,ahol a férfi tag szereti nézni ha a párját előtte megkötözve,bilincselve szemét letakarva,előtte dugják,szopatják egy méretes szerszámmal.Autóban autó mellett a szabadban Tisza tónál.Poroszló,Sarud.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.