Női ruhát kedvelő bi pasi vagyok.Keresek domina hölgyet, part, méretes urat. Békéscsaban Térdelnék tele szajjal! Használd a szam keményen! Melytorkot vallalok! Többes is erdekel. Telefonon is alazhatsz, privatba adok szamot!
Légy szókimondó, alázz! Aktív pasik, domina nők, párok keressetek.
Légy szókimondó, alázz! Aktív pasik, domina nők, párok keressetek.
Párokkal ismerkednék Sopronban. Főleg cuckold vagy kukkolás érdekelne....esetleg enyhe S/M
Üdvözlet
Zalaegerszegen és környékén kinálom magam napi használatra, szolgaként
Igényes,sportos,értelmiségi sub beállítottságú vagyok
köszönöm szépen
Zalaegerszegen és környékén kinálom magam napi használatra, szolgaként
Igényes,sportos,értelmiségi sub beállítottságú vagyok
köszönöm szépen
Hmm
Hajnali orakra, illetve napkozbeni talalkakra keresek Holgyet akit vonz egy ferfi analis izgatasa. Ujjazas tagitas, esetleg strapon erdekelne . Irj batran! Szep napot!
Esztergom és környékén keresek valakit,aki elverné a seggem.
Sziasztok.Hölgyet keresek, aki szereti vagy kiprobálná az extrémebb játékokat is. Vibrik, dildók, tágítós játékok, fisting, gyertya, kötözés, fenekelés, mellpaskolás, mellkínzás stb.Tapasztalat és fantázia van. Párok is.
Sub mazo beállítottságú holgyel ismerkednek lehetőleg hosszú távra
Diszkréten ismerkednék diplomás aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap
Szegeden keresek hellyel olyan nőt aki alázan
Dominámat keresem, szabolcs-hajdu bihar megyéből
Sziasztok. Sub beállítottságú nőt keresek,aki szereti vagy kiprobálná az extrémebb játékokat is. Vibrik, dildók, tágítós játékok, fisting, gyertya, kötözés, fenekelés, mellkínzás stb.Tapasztalat és fantázia van.Párok is.
Május 25-én a Hegedüsben keresek alkalmi partnert. Ide írj,privátban
Szegeden keresek olyan nőt aki alázna többit privátba
Szado partnert keresek, aki elverné a seggem.
Sziasztok van itt valaki aki szereti a soundingot?
Kezdo vagyok szeretem ha iranyitanak es ha parancsolgatnak es a soundingot is szeretem meg a szopast
Kezdo vagyok szeretem ha iranyitanak es ha parancsolgatnak es a soundingot is szeretem meg a szopast

Sziasztok sub biszex pasi keres szexpartnert
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hali! Debreceni szub-mazo férfi vagyok, domináns-szadista partnert keresek abszolút extrém, tabumentes bdsm kapcsolatra.
Nyíregyházán idősebb domináns párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.