Sziasztok! Ribanc feleséged megdugnám neked,vagy veled

Alázatosan keresek nőt párt ffit kor alkat nem szamit
Esztergom és környékén keresek valakit,aki elverné a seggem.
Sziasztok. BDSM iránt érdeklődő partnert keresek. Lehetőleg nőt,de pasi is írhat. Polgár, Tiszavasvári,
Hali!
Debreceni szub-mazo férfi szolga vagyok, kifejezetten vonz a kiszolgáltatott-alárendelt szerep, ahol az irányitás mások kezében van
40-45+os párt keresek akik nyitottak a dominanciára, a szado-mazo és egyéb, nem "hétköznapi", perverz élvezetekre.
Debreceni szub-mazo férfi szolga vagyok, kifejezetten vonz a kiszolgáltatott-alárendelt szerep, ahol az irányitás mások kezében van

Aktív fistert keresek.
Popót nyalatni imádó hölgyet keresek.....
Holnap napkozben vagy vasárnap Mosonmagyaróváron lenne kedve szexelni egy erett nagy pinaju nőnek szívesen el bacnam az időt hétvégén hely kamionban
Játékokra keresek part ffit nőt
Szopni imádot keresek kor alkat nem számít
Análisjátékokhoz tágítás fistelés,keresem partneremet úr vagyhölgy személyében szolnok jászberény vonalon.
Fenekelés témában ismerkednék hölggyel, úrral, travival is akár. Én középkorú átlagos-vékony alkatú bdsm kedvelő férfi vagyok. Kapni vagy adni is tudom.
Jelige: 2 bi pasi mellé DOM pas!!!!
Ma délután 17:00-től a XIII. kerületben egy barátommal aki SUB (én DOM) jelentkezőket várunk szintén DOM szerepben. Mindketten férfiasak vagyunk. Ilyen jelentkezőt várunk. Biztonságos szex, tehát gumi.
Amúgy nem sok tabu van. Akit érdekel, jelentkezzen....
Többit privátban.
Ma délután 17:00-től a XIII. kerületben egy barátommal aki SUB (én DOM) jelentkezőket várunk szintén DOM szerepben. Mindketten férfiasak vagyunk. Ilyen jelentkezőt várunk. Biztonságos szex, tehát gumi.
Amúgy nem sok tabu van. Akit érdekel, jelentkezzen....
Többit privátban.
Sziasztok!
Külömböző anális játékokhoz , tágításhoz keresem hölgy , illetve férfi partnerem Sopronban
Kölcsönösen is mehet a móka , de nem ragaszkodom hozzá
Külömböző anális játékokhoz , tágításhoz keresem hölgy , illetve férfi partnerem Sopronban
Kölcsönösen is mehet a móka , de nem ragaszkodom hozzá
Üdv izgat a bdsm világa,de még sosem volt benne részem keresem vállalkozó szellemű dominám/im aki/akik bevezetne ebbe a világba.helyem nincs de utazni tudok.
Zala megyei erett nő ismerkedni? Imadom az extrém hatalmas puncit piszkosul felizgat az oklozheto punci squirt bízom benne akad ilyen élvezeteket kedvelő nő!
Sziasztok!
Domináns hölgyeknél mosnék, főznék, takarítanék esetleg festenék vagy szerelnék Budapesten vagy a környéken.
Domináns hölgyeknél mosnék, főznék, takarítanék esetleg festenék vagy szerelnék Budapesten vagy a környéken.
Nyíregyházán idősebb domináns párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Szia! Én egy 39/177/84 helyesnek mondott pasi vagyok 15/5 ös farokkal meg egy bilinccsel, szemkötővel, prosztata masszírozóval és egy műpinával. Szívesen dominálnék egy férfias pasit ma. Egész nap ráérek. Bp belvárosában van helyem. Időm. Kedvem.
Csak kézzel és eszközökkel elégítenélek ki. De többször .)
Csak kézzel és eszközökkel elégítenélek ki. De többször .)
Ma este belvárosban olyan pasi aki szeretné, hogy dominálják???