Párt keresek ahol a hökgytag kinyalatná mindkét lyukát velem!
Face sitting-hez keresek titkos, laza kapcsolatra lányt/hölgyet, viszonzás nélkül is.
Nem számít, ha semmi más sem történik, ha úgy jobb, le sem vetközöm, a lényeg a nő uralkodó szerepén van, ami akár órákig is tarthat és aki ebben a helyzetben több orgazmust is átél.
Ötvenes, sportos, jóképű és normális pasi vagyok, 188/92, jelentkezz bátran!
Nem számít, ha semmi más sem történik, ha úgy jobb, le sem vetközöm, a lényeg a nő uralkodó szerepén van, ami akár órákig is tarthat és aki ebben a helyzetben több orgazmust is átél.
Ötvenes, sportos, jóképű és normális pasi vagyok, 188/92, jelentkezz bátran!
Vasmegyében Dominát keresek ! Úrnőm Privátban írj
Extrém kövér,200 kg körüli nő szolgája lennék. Minden kívánságát teljesíteném egy ekkora nőnek.
Nőt párt ffit keresek játékokra kor alkat nem szamit sok.indenbenn benne volnek
Budapesten olyan nőt keresek aki alázna tabumentesen ! Férfivel is érdekelne meg beszélés kérdése
Mazo partnert keresek, fenekelés, fenyítés.
Domina hölgyet , ts, keresek aki spermát etetne velem, bisexre használna.
Debreceni mazochista férfi vagyok, extrém szado-mazo élvezetekre, farok és here kínzásra (cbt) keresem szadista partnere(i)met.
#65535 ma 10:10 Válasz erre Tetszik! Nem tetszik! (beta) Suhintó Suhintó Jövőhét végén ráérő, VALÓS, utazni tudó potens, 18+ pasi kerestetik Punci kezelés céljából!
Olyat keresek aki megfeszített amit mondok
Ha bármit megtennél írj

Nyíregyházán idősebb domináns párokat keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.

Esztergom és környékén keresek valakit,aki elverné a seggem.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Bi srácként szívesen csatlakoznék ilyen játékba de akár kettesben is oké.
A feleségemmel összehozzalak?
(Ez egy válasz angirobi üzenetére (2023. 06. 21. szerda 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 21. szerda 15:18

Biszex szub nőként még mindig keresem azt a nőt, aki dominál felettem.
Helló!
Olyan hölgy ismeretségét keresem, aki szeret foglalkozni egy férfi fenekével, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Ha van benned egy kis dominancia vagy irányítási vágy, ha kedveled, ha úgy történnek a dolgok, ahogy Te szeretnéd, akkor szívesen lennék a játékszered. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.
42 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Olyan hölgy ismeretségét keresem, aki szeret foglalkozni egy férfi fenekével, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Ha van benned egy kis dominancia vagy irányítási vágy, ha kedveled, ha úgy történnek a dolgok, ahogy Te szeretnéd, akkor szívesen lennék a játékszered. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.

42 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
submissive pasi érdekel valakit? priviben írj kérlek !
Alázatos szolgál keresek ma vagy holnap délelőttre Ózd 50 km és korzeteben