Fenekelnék bárkit, kortól nemtől függetlenül.
Egyoldalúan szopnék férfias, hellyel rendelkező, nemdohányzó pasit.
Én vékony, sportos, szopni szerető biszex srác vagyok.

Kecskeméten punci,posinyalató úrnőm keresem pisi is lehet.
----- > Diszkréten ismerkednék (orvos, ügyvéd, mérnök, pm, tesi tanár bácsi stb...) aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm ------ >Adatlap
Szigorú, ellentmondást nem tűrő, domináns puncit, és popsit nyalató Úrnőt keresek....
Ha egy belevalo bevállalós 44-es nagy mellű kell irj rám bizalommal. Hivhattok pasibuliba házhoz. Imádom a több farkat. Kor nem számít . Erdélyiek pasik irjatok gyertek hivjatok.
Hali! Bdsm-ben tapasztalt beszélgető partnert keresek elsősorban kötözéssel kapcsolatban. Kezdő vagyok, egy kis iránymutatásra, segítségre lenne szükségem.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Bevállalós megbízható fiatal sub mazo lányt keresek fistingre békés megye és környéke
Sziasztok. Hölgyet keresek, aki szereti vagy kiprobálná az extrémebb játékokat is. Vibrik, dildók, tágítós játékok, fisting, gyertya, kötözés, fenekelés, mellpaskolás, mellkínzás stb.Tapasztalat és fantázia van.Párok is.
Sziasztok! Ribanc feleséged megdugnám veled,vagy neked
Igazán perverz, domináns Nő, aki puncit , popsit nyalat...???
Helló!
Olyan hölgy ismeretségét keresem, aki szeret foglalkozni egy férfi fenekével, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Ha van benned egy kis dominancia vagy irányítási vágy, ha kedveled, ha úgy történnek a dolgok, ahogy Te szeretnéd, akkor szívesen lennék a játékszered. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.
42 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Olyan hölgy ismeretségét keresem, aki szeret foglalkozni egy férfi fenekével, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Ha van benned egy kis dominancia vagy irányítási vágy, ha kedveled, ha úgy történnek a dolgok, ahogy Te szeretnéd, akkor szívesen lennék a játékszered. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.

42 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Sziasztok. Mindenre nyitott, perverz bevallalós partnerem keresem Polgár -Tiszaújváros -Tiszavasvári.
Pápán, és környékén,, domináns Nő, punci, és popsinyalója lennék....
Extrém kövér,200 kg körüli hölgy szolgája lennék. Mindent vállalnék ekkora nőnek!
Urad parancsolod lennek Ózd plusz 50 km
Szub-mazo partnert keresek. A részletek levélben!
Esztergom és környékén keresek valakit,aki elverné a seggem.
NYIREGYHAZAN izmos AKTIV pasit keresem!
Helyem van
Sub vagyok
Helyem van
Sub vagyok