Urad parancsolod lennek Ózd plusz 50 km
Szub-mazo partnert keresek. A részletek levélben!
Esztergom és környékén keresek valakit,aki elverné a seggem.
NYIREGYHAZAN izmos AKTIV pasit keresem!
Helyem van
Sub vagyok
Helyem van
Sub vagyok
Júli 20-án a napközben a déli parton leszünk, pár órás alkalmi kalandot keresünk, pasi, vagy pasi társaság, pár, vagy esetleg ha létezik ilyeny nő szemékyében! üzenetben irj.
Sziasztok! Bgyarmat és környékén keresek Sub nőt csajt asszonyt 60.ig
Sziasztok. Domináns Hölgyet vagy esetleg párt keresek kezdőként ezen vágyaim meg élésére
Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Face-sittinghez keresek fital lányt / hölgyet, aki rejtett vágyát szeretné kielégíteni azzal, hogy ráülne egy ötvenes, jóképű pasi szájára és ebben a helyzetben többször el is élvezne. Nem kéne, hogy más történjen, de ez sokáig. Intelligencia lényeges!!
Sziasztok
Gyönyörű puncija van a párodnak
(Ez egy válasz Suhintó üzenetére (2023. 07. 04. kedd 06:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 04. kedd 06:33

Gyönyörű puncija van a párodnak

Pasit látnánk vendégül szombat este. Tudj utazni, merj találkozni, 18+ de max 22-23,
és kemeny, higiénia, EQ, IQ és potencia elvárt

Sziasztok!
Pegging-re keresek hölgyet
Pegging-re keresek hölgyet

Sziasztok.
Sopronban keresem partnerem anális mókához. Mehet dildo, fisting , plugok. Akár kölcsönösen is.
Sopronban keresem partnerem anális mókához. Mehet dildo, fisting , plugok. Akár kölcsönösen is.
Sziasztok, szadista partnert keresek.
Bdsm partnert keresek, közép- és dél-alföldi régió.
Dominát keresek bi
Sziasztok! Debrecenbe ismerkednék Sun hölgyel v házad párral, mivel domináns ffi vagyok!
Privátban kérem a választ és az elérhetőséget!
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Nagykanizsán keresek szado,pervi partnert hellyel.
Sziasztok! Debrecenbe ismerkednék Sun hölgyel v házad párral, mivel domináns ffi vagyok!
Fistingre keresek hölgyet hely van Magyarország dél keleti részén