Alázatos szolgál keresek ma vagy holnap délelőttre Ózd 50 km és korzeteben
Sziasztok! Párodat megdugnám neked,vagy veled ,-))
Biszex szub nőként még mindig keresem azt a nőt, aki dominál felettem.
Alázatos szolgál keresek pld takarítás már holnap regel
Szolgát, sub partnert keresek.
Sziasztok!
Sub hölgytagú párt vagy hölgyet keresek! Lehetőség szerint Sárvár +50km. Üzeneteket privátban!
Sub hölgytagú párt vagy hölgyet keresek! Lehetőség szerint Sárvár +50km. Üzeneteket privátban!
Tata környékén keresnék hölgyet akinek nyalhatnám a fenekét

50 éves korig keresek hetero férfit. Kötözz ki és feszegessük a határaimat együtt. Részleteket privátban
Sziasztok!
Sub hölgytagú párt vagy hölgyet keresek! Üzeneteket privátban!
Sub hölgytagú párt vagy hölgyet keresek! Üzeneteket privátban!
A kikötözéshez szükeéges eszközökkel, hellyel, kellő tapasztalattal rendelkező hetero fèrfit keresek. 50 èves korig.
24-én, koradélután, Kaposváron hellyel rendelkező pasit vagy pasikat, esetleg párt keresünk. Olyat aki amugy is ott lenne, nem miattunk. Csak üzenetben
AKTIV pasit keresem aki szopatna , dugna.
Teljesen szortelen passziv vagyok
Bdsm is
Sub vagyok
Teljesen szortelen passziv vagyok
Bdsm is
Sub vagyok
Változatlanul keresem....
Jóképű, sportos 50-es férfiként sub hajlamaimat szeretném kiélni, így olyan fiatal lányt, vagy értettebb hölgyet keresek, akinek nyalhatnám a fenekét.
Alap higiénia természetesen fontos, de lehetőleg ne közvetlenül zuhanyzás után történjen.Továbbá extra lenne a természetes szőrzet.....Mindezt viszonzás nélkül is, és akár úgy is, hogy ruhában maradok. Bármilyen furcsa, fontos az intelligencia, így elsősorban egyetemista lányokra gondolok. - egyéb szerepjáték is érdekel. Hely jó ha van, de mindent meg lehet oldani...
Jóképű, sportos 50-es férfiként sub hajlamaimat szeretném kiélni, így olyan fiatal lányt, vagy értettebb hölgyet keresek, akinek nyalhatnám a fenekét.
Alap higiénia természetesen fontos, de lehetőleg ne közvetlenül zuhanyzás után történjen.Továbbá extra lenne a természetes szőrzet.....Mindezt viszonzás nélkül is, és akár úgy is, hogy ruhában maradok. Bármilyen furcsa, fontos az intelligencia, így elsősorban egyetemista lányokra gondolok. - egyéb szerepjáték is érdekel. Hely jó ha van, de mindent meg lehet oldani...
Sziasztok! Nőt, párt keresek BDSM kalandra, légy szub, alázatos! Kikötözés, pina, és anál izgatás, engedelmességre nevelés, és egyéb kölcsönösen izgató dolgokra! Az sem hatrány ha szereted mikor fotóznak.
Szép napot !
Érett 50 -es férfi,férfiak alázatos szolgája lennék akik tabuk nélkül használnák számat és nyelvemet és közben fenyítenének !Új eszközeim vannak ,pálca,bilincs,szemmaszk,csipeszek,plug,análkampó ,szájpecek ,intim gyertya stb stb!Budapest és Pest Megyei bármilyen hellyel (pince,melléképület,mellékhelység) esetleg még ezeken az eszközökön kívül más eszközzel rendelkező férfit férfiakat keresek ,akik kiélnék rajtam vágyaikat !Alázatos e téren kezdő 61 éves férfi vagyok !
Érett 50 -es férfi,férfiak alázatos szolgája lennék akik tabuk nélkül használnák számat és nyelvemet és közben fenyítenének !Új eszközeim vannak ,pálca,bilincs,szemmaszk,csipeszek,plug,análkampó ,szájpecek ,intim gyertya stb stb!Budapest és Pest Megyei bármilyen hellyel (pince,melléképület,mellékhelység) esetleg még ezeken az eszközökön kívül más eszközzel rendelkező férfit férfiakat keresek ,akik kiélnék rajtam vágyaikat !Alázatos e téren kezdő 61 éves férfi vagyok !
Nyiregyhazan
Hazibaratot keresunk
Hetkoznap delelotti szabadidovel
Hosszutavra
150/55/24 terhes baratnomhoz
Viber elerhetoseggel jelentkezz fotos adatlappal.
Hazibaratot keresunk
Hetkoznap delelotti szabadidovel
Hosszutavra
150/55/24 terhes baratnomhoz
Viber elerhetoseggel jelentkezz fotos adatlappal.
Domina Hölgyet keresek Budapesten, és környékén, punci nyalás, számba pisilés lenne a cél. Privátban
Nyíregyházán idősebb domináns párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.

Játékokra keresek
Notoart ffit keresek kor alkat nem számít mindenben benne vagyok