NYIREGYHAZAN izmos bisex aktiv pasit keresek aki használna bdsm extrem vagyaid is
Igényes passziv vagyok
Igényes passziv vagyok
Sziasztok.olyat keresek aki Zt teszi amit én mondoktakarit szop.nyal
Keszthely, Győr, Szombathely, Pápa, Ajka, Veszprém környékén keresnék hölgyet vágyaink őszinte megéléséhez
Igényes sub pasi dominat vagy domot keres
NYIREGYHAZAN
NYIREGYHAZAN
Takaritot keresek ffit niu ruciba van helyem a hetenn delelotre
Takaritot keresek ffit niu ruciba van helyem a hetenn delelotre
sziasztok! mara keresek partnert aki hosszasan tagitgatna a popsimat, esetleg akar meg is oklozne gyengeden… a beonteseken tul vagyok… Budapesten v Gardony kornyeken.
Kerek nagyfenekű hölgynek rendszeresen segget nyalnék....Pápa-és k.ke......
Nagykanizsán keresek,olyat aki tudna helyet biztosítani szextalálkozóhoz.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Sziasztok , SUB passzív biszex vagyok aki kedveli azt ha használják . Extrémebb dolgok iránt is érdeklődőm ha lenne partner aki szeretné kiélni rajtam a vágyait . Többesben is benne vagyok ! Búvóhely szükséges
Nqgyfarku Aktiv perverz pasit keresek
Aki szivesen hasznalna egy sub bisex pasit
60+ sugar daddy is irhatnak
Aki szivesen hasznalna egy sub bisex pasit
60+ sugar daddy is irhatnak
Bdsm partnert keresek az alföldi régióból, én S és M oldalon is tudok lenni.
Straponnal rendelkezo Holgyet nagyon nagyon keresek!
tapasztalatom van!

Sziasztok 19.-én lesz egy Shibari workshop amin részt veszek ehhez keresek modell kisasszonyt. Jó lenne előtte egy kávéra összefutni azért.
Írjatok privátban
Írjatok privátban
Sziasztok. Sub nőt keresek, aki szereti az extrémebb játékokat is. Vibrik, dildók, tágítós játékok, fisting, gyertya, kötözés, fenekelés, mellpaskolás, mellkínzás stb.Tapasztalat és fantázia van.
Soproni partnerekkel ismerkednék...akár hosszabb távú baráti kapcsolatra.
Üdv mindenkinek!
Aug.25.(Péntek) és lehet,hogy (szombaton is)este tartanánk egy mini összejövetelt!
Ehhez keresnénk többes,gangbang,2+1,3+1,kedvelő sub/alázatos hölgyek társaságát!
Mi 3 pasi vagyunk akik ezt évente megtartják és jól szokott sikerülni.Max. 40 éves korig! Hetero party,egyedül álló urakat nem keresünk,étel ital adott lesz!
Helyszín Hatvan!
Jelentkezni itt vagy email-ben!
Aug.25.(Péntek) és lehet,hogy (szombaton is)este tartanánk egy mini összejövetelt!
Ehhez keresnénk többes,gangbang,2+1,3+1,kedvelő sub/alázatos hölgyek társaságát!
Mi 3 pasi vagyunk akik ezt évente megtartják és jól szokott sikerülni.Max. 40 éves korig! Hetero party,egyedül álló urakat nem keresünk,étel ital adott lesz!
Helyszín Hatvan!
Jelentkezni itt vagy email-ben!
Nyíregyházán idősebb domináns párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Sziasztok!
Esztergom + 40km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.( Roma is )
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben
Ki próbálnám a pisit, egy igényes lánnyal illetve párral, még nem volt benne részem
Esztergom + 40km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.( Roma is )
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben
Ki próbálnám a pisit, egy igényes lánnyal illetve párral, még nem volt benne részem