Szia! Engem érdekel a dolog!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 15. szerda 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 15. szerda 08:14
Törölt felhasználó (4695699)

Dom férfit , párt , férfipárt keresnék akinek átadnám a feleségem használati jogát. Engem subként használhattok párommal vagy külön is. Baráti , rendszeres kapcsolat érdekel.
Dom férfit , párt , férfipárt keresnék akinek átadnám a feleségem használati jogát. Engem subként használhattok párommal vagy külön is. Baráti , rendszeres kapcsolat érdekel.
Mohács és környéke. Submissive nőt keresek..
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Sopronban ismerkednék intelligens párral, rendszeres enyhe bdsm kapcsolatra. Szívesen lennék házibarátotok, szexuális játékszeretek. (Privi levélben válaszoljatok)
Írtam
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 08. szerda 07:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 08. szerda 07:04
Törölt felhasználó (4222642)

Valóban nagyon vastag méretű fiatal Pesti férfiakat keresek alkalmi, de tartósabb talikhoz... :P
Sziasztok ma ki ismerkedne Maglódon?
Üdv Bevállalós megbízható perverz mazo lányt keresnék hosszú távra. Szeresd a tagitas, alazast bird a fájdalmat többet privatban
Nyíregyházán idősebb domináns párt keresek.Vékony aranyos fiúka vagyok.

Fiatal lánynak vákumoznám a puncusát!
Sziasztok. Ma este szívesen teljesíteném egy nő vagy pár parancsait.
Szivesen használnálak ha szabad
(Ez egy válasz perverz42 üzenetére (2023. 02. 24. péntek 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Engem érdekelne a dolog ha megfelelek
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 08. szerda 07:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 08. szerda 07:04

Törölt felhasználó (4222642)

Valóban nagyon vastag méretű fiatal Pesti férfiakat keresek alkalmi, de tartósabb talikhoz... :P
18-45 év közötti hölgyet keresek akivel kiélhetnél az elfojtott vágyaimat,Koárom-Esztergom Megyén belül (Tatabánya).
Ha kérdésed van kérlek keress bizalommal,mindent megbeszélünk hogy élménygazdag legyen és ne egy alalomról szóljon.
Ha kérdésed van kérlek keress bizalommal,mindent megbeszélünk hogy élménygazdag legyen és ne egy alalomról szóljon.

Budapesti Dominát, TS, bi párt, bisex pasit keresek, privatba irjon űzit nekem. Köszi
Sziasztok ! Intim masszázzsal pina tágítás , öklözés ! hölgyeknek !
Fiatal lányt keresek, aki bevezetne a BDSM világába, ő irányítana, kínozna, azt tenném, amit csak mond. (csak lányt keresek, hetero vagyok).
Bi passzív, engedelmes, irányítható pasiként keresek domináns, aktív partnert Székesfehérvár-Kisbér között. Helyem nincs, utazni tudok, autós tali is érdekel.
Baján keresek, biszex, hellyel rendelkező aktív férfi partnert szerda délután és kora esti órákra.