Dominas bisex aktiv ferfit keresek apeilis 3-7 -kozott sex kapcsolatra.
Szeretem az alarendelt szerepet!
Miskolc -Eger vonalon keresek!!!!
Szeretem az alarendelt szerepet!
Miskolc -Eger vonalon keresek!!!!
Hallo CBT játékhoz ès hasonló bizarr dolgokhoz keresek perverz, bevállalós játszótársat
Lányokat ès Párokat keresek
A többit privátban
Lányokat ès Párokat keresek
A többit privátban
Szia. Mohács és környéke, sub nőt keresek. Mohácsi férfi vagyok.
Köszönöm
Köszönöm
Nyiregyházi DOMINÁT keresem.
Penis cage , cock ball traningre,/busting canning - főkènt. De bármire nyitott vagyok
Penis cage , cock ball traningre,/busting canning - főkènt. De bármire nyitott vagyok
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Mazo partnert keresek, kor, nem mindegy.
Üdv Bevállalós megbízható perverz mazo lányt keresnék hosszú távra. Szeresd a tagitas, alazast bird a fájdalmat többet privatban
Nyíregyházán idősebb domináns párokat keresek.Vékony aranyos fiúka vagyok.

Mai napon (márc. 4 - szombat) keresünk sub hölgytagú párt vagy sub nőt, switch - switch párként. A hölgytagunk full biszex.
Rólunk: a Hölgy ssBBw alkatú, barna hajú és szemű, nagyon szeret és tud is nyalni és szopni!
Az Úr őszes hajú, jó adottságokkal megáldott és nagyon ért a női testhez
Ha feleltettük az érdeklődésedet/érdeklődéseteket ne habozz, írj nekünk, várjuk! Puszi
Rólunk: a Hölgy ssBBw alkatú, barna hajú és szemű, nagyon szeret és tud is nyalni és szopni!
Az Úr őszes hajú, jó adottságokkal megáldott és nagyon ért a női testhez

Ha feleltettük az érdeklődésedet/érdeklődéseteket ne habozz, írj nekünk, várjuk! Puszi
Helló!
Olyan hölgy ismeretségét keresem, aki szeret foglalkozni egy férfi fenekével, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Ha van benned egy kis dominancia vagy irányítási vágy, ha kedveled, ha úgy történnek a dolgok, ahogy Te szeretnéd, akkor szívesen lennék a játékszered. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.
41 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Olyan hölgy ismeretségét keresem, aki szeret foglalkozni egy férfi fenekével, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Ha van benned egy kis dominancia vagy irányítási vágy, ha kedveled, ha úgy történnek a dolgok, ahogy Te szeretnéd, akkor szívesen lennék a játékszered. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.

41 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Bevállalós megbízható sub mazo lányt keresek. Szeresd az anal es vagina tagitas, alazast, hosszú távú kapcsolat itt lakással békés megye és környéke többet privatban
CBT, Medical játékhoz keresem perverz, bevállalós játszótársam/játszótársaim Tatabányán vagy környékén.
Helyed/Helyetek legyen.
Helyed/Helyetek legyen.
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ?
Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!

Budapesti szub bisex nő vagyok. Úrnőmet keresem.
Csók, Angéla.
Csók, Angéla.
Csók, Angéla.
Csók, Angéla.
Csók, Angéla.
Csók, Angéla.
Sziasztok! 30 as pár ismerkedne párokkal, akár idősebbekkel is, bdsm kedvelőkkel is.
Mohácsi férfi sublányt keres. Mohács és környéke
Sopronban ismerkednék intelligens, nyitott párral. (kukkolástól akár az extrémebb játékokig.)
Privire írjatok...azt előbb látom...
Privire írjatok...azt előbb látom...
Hétvégére egy sub mazo csajszi?