Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Soproni párral ismerkednék. (Priviben írjatok!)
Adatlapom szerint Hölgyekkel/Párokkal szívesen ismerkedem!
Sub beállítottságúak gyakorlattal Domináns szerepeket szívesen vállalok,megbeszéljük mit szeretnétek és mikor!
Keressetek bizalommal!
Sub beállítottságúak gyakorlattal Domináns szerepeket szívesen vállalok,megbeszéljük mit szeretnétek és mikor!
Keressetek bizalommal!
60+os férfit keresünk!
Mi egy rendkívül igényes 30 éves női taggal és 45 éves férfi taggal rendelkező pár vagyunk. Elképesztően csinos, modell alkatú barátnőm örömére keresünk nyalni szerető, 60 évesnél idősebb, igényes férfit. Izgatja a fantáziáját a 60+os korosztály és ezt szeretnénk megélni közösen. Csak akkor jelentkezz, ha nem okoz gondot fotót és telefonszámot küldeni majd emailben
Mi egy rendkívül igényes 30 éves női taggal és 45 éves férfi taggal rendelkező pár vagyunk. Elképesztően csinos, modell alkatú barátnőm örömére keresünk nyalni szerető, 60 évesnél idősebb, igényes férfit. Izgatja a fantáziáját a 60+os korosztály és ezt szeretnénk megélni közösen. Csak akkor jelentkezz, ha nem okoz gondot fotót és telefonszámot küldeni majd emailben
Kecskemét és vonzáskörzetéből napközbeni kalandra aktív s/m bondage kedvelő Domina Dom , Pár???
Soproni párral ismerkednék, "házibarátkoznék"... A sima meztelenkedéstől, kukkolástól...akár extrémebb játékokig. (Ha lehet privátban válaszoljatok, köszi
)

Miskolcon hozd el hozzám a feleséged és mond hogy használjam
Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!
Képeim és videóm is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat és egymást
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!

Képeim és videóm is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat és egymást

Adatlapom szerint Hölgyekkel/Párokkal szívesen ismerkedem!
Keressetek bizalommal!
Keressetek bizalommal!
Zalaegerszegen domináns partnerem keresem igényes sub férfiként állandó szolgálatra
köszönöm
köszönöm
Szegeden keresek olyan nőt aki alázna tabú mentesen
Popsinyalasra keresek Holgyet oda-vissza alapon.
26 éves karcsú feleségem részére keresünk férfit szegeden ma helyünk van !
Szabolcsban keresek domina hölgyet. Kor nem számít (csak Hetero!)
Sziasztok! Debrecen és környékén ismerkednék olyan hölgyel v lánnyal aki szereti a BDSM és az alázást! Privátban kérem az üziket v adatlapomon találsz ahova írhatol.
Sziasztok! Debrecen és környékén ismerkednék olyan hölgyel v lánnyal aki szereti a BDSM és az alázást! Privátban kérem az üziket v adatlapomon találsz ahova írhatol.
Nyíregyházán idősebb domináns párokat keresek.Vékony aranyos fiúka vagyok.

Sopronban ismerkednék sub nővel vagy párral. Priviben válaszoljatok.
Mohácsi férfi sublányt keres
Ha valaki kiadós fenekelést keres, ne tartsa magában.