Esztergom és környékén keresek valakit aki elverné a seggem.
Aktív bi férfit vagy férfiakat keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék, vagy akár kettőnek is! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok .
Domináns (ill. szadista) partnere(i)met keresem komoly, akár tabuktól mentes bdsm-kapcsolatra. Szub-mazo beálitottságú perverz férfi vagyok, többek közt vonzanak a testi "fenyitések", szolga-szerep, megalázás és kiszolgáltatottság.
AKTIV bisex pasit keresek
NYIREGYHAZA
Hely van
NYIREGYHAZA
Hely van
Sziasztok ma napközben találkoznék lánnyal BDSM kalandra.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Nyíregyházán idősebb domináns párokat keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.

Sopronban ismerkednék intelligens párral vagy hölggyel rendszeres erotikus kapcsolatra, sok mindenre nyitottan.
50/178680 megbízható, fiatalos férfiként keresek állandó partnereket a szabadidő kellemes eltöltésére.(Inkább privát levélben válaszoljatok
50/178680 megbízható, fiatalos férfiként keresek állandó partnereket a szabadidő kellemes eltöltésére.(Inkább privát levélben válaszoljatok
Fenekelés témában ismerkednék, negyvenes független pasi.
NYIREGYHAZAN dom/dominat keresem
Bondage , spanking , stb …
Bondage , spanking , stb …
Hajnali orakban 6-7 vagy 7-7:45 talalkozgtanek Holgyekkel parokkal a 13. Keruletben. Sokmindenre nyitott vagyok a sima szextol az extremebb dolgokra is. Irjatok batran es mar megyek is! Tapasztalatom van
Nőt párt ffit keresek játékokra kor alkat nem számít
Hétvégére , főként szombatra keresünk pasit,pasikat .
Székesfehérvár
Székesfehérvár
Sziasztok lányok,asszonyok.Virtuális társam keresem kortól függetlenül akinek virtuális szeretője lehetnék.Ha elhanyagolt vagy esetleg olyan elfojtott titkos vágyaid vannak amiket otthon nem kapsz meg vagy nem mersz róluk beszélni de szívesen kipróbálnád esetleg el mondanád valakinek,akkor én vagyok a Te embered.Én egy nem független 38 éves srác vagyok aki hasonló cipőben jár és szeretnék egy partnert akivel kizárólag interneten keresztül akár valódi név nélkül teljesen diszkréten kiélhetjük vágyainkat.Ha felkeltettem az érdeklődésed akkor szeretettel várom privát leveled.Üdv.Tomi
Üdv Bevállalós megbízható perverz mazo lányt keresnék hosszú távra. Szeresd a tagitas, alazast bird a fájdalmat többet privatban
Sziasztok! Van két jegyünk a 03.25.-i freedom fetish partyra. Sajna betegség miatt nem tudunk menni.Ha valakit érdekel privát üzenetet írj.
Aktív bi férfit vagy férfiakat keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék, vagy akár kettőnek is! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok .
virtuális szolgát keresek, szubmisszív fiúkat 30 éves korig, skype címem: dominaeva27
NYIREGYEN dom/ dominat keresem
Soproni párral ismerkednék...akár hosszabb távra is.