NYIREGYHÁZI sok szabadidővel rendelkező HÁZIBARÁTOT keresünk!
Foto a hölgytagunkról adatlapon. 150/50/23 kielégíthetetlen wink
Vibered legyen
Ma estere is akár
Foto a hölgytagunkról adatlapon. 150/50/23 kielégíthetetlen wink
Vibered legyen
Ma estere is akár
Normális soproni párral ismerkednék, akár hosszabb távú baráti kapcsolat céljából.(Priviben üzenjetek!)
Ma a Dreamlandben esetleg igényes párok, pasik tervezik az estéjüket?
Hölgyek, esetleg Párok!
Perverz brutál szexre keresem partnerem hosszú távra.
Akár a kölcsönösség jegyében is.
Tatabánya és környéke előnyben.
Kezdődjön az Új Év úgy, ahogy mi akarjuk, ahogy nekünk jó!
Perverz brutál szexre keresem partnerem hosszú távra.
Akár a kölcsönösség jegyében is.
Tatabánya és környéke előnyben.
Kezdődjön az Új Év úgy, ahogy mi akarjuk, ahogy nekünk jó!
Soproni szubmisszív hölggyel vagy ilyen hölgytagú párral ismerkednék rendszeres kapcsolatra.
(Privátban írjatok!)
(Privátban írjatok!)
Az újévben is keresem bdsm partnereimet, én switch független negyvenes férfi.
Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Nyíregyházán idősebb domináns párokat keresek.Vékony aranyos fiúka vagyok.

Sziasztok! Debrecen és környékén ismerkednék olyan hölgyel v lánnyal aki szereti a BDSM és az alázást! Privátban kérem az üziket v adatlapomon találsz ahova írhatol.
Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok
S/m kedvelő hölggyel vagy párral ismerkednék Sopronban.Privát üzenetet írjatok!
Extrém kövér,200 kg feletti úrnőmet keresem. Szolgája lennék egy ilyen nőnek.
sziasztok domináns pár keresi barátnőjét hösszú távra
sziasztok
Olyan fiatal lanyt keresek aki alkalmankent masszazs szeruen megujjazna, tagitana, esetleg megdugna. Aki nem tapasztalt ezen a teren ne feljen irni, en az vagyok

Sziasztok független erett igazán nagy puncival rendelkező novel ismerkednek akar hoszu távon régi nagy álmom egy ilyen kaliberű nő aki imádja a minőségi oklozest tágítos játékot főleg ha nyalják közben csak komoly szándékú nő írjon estleg házaspár meretem 18/7
Dominát keresek Zalaegerszegen.
Nunim maximális gyötréséhez keresek két tapasztalt, szadista urat!
Két férfit keresnék, akik lehetőség szerint jó minőségben, de arc nélkül filmre is tudnák venni.
Elképzeléseim: pálcák, súlyok, csipeszek, viasz, tágítók, dildók, ököl, elektro, stb.
Tényleg tapasztalt férfiak írjanak, olyanok akik nem lágyulnak el a potyogó könnyeim láttán sem!
(Mert amúgy pici vagyok, sírósan törékeny, és hihetetlen könyörgően tudok nézni.)
Szóló pasinak, értetleneknek nem válaszolok, csak komoly levelekre.
Arra vágyom, hogy a szeánsz után napokig csak félve a fájdalomtól tudjak a nunimhoz érni, és a bugyi viselése is elviselhetetlen kín legyen.
Két férfit keresnék, akik lehetőség szerint jó minőségben, de arc nélkül filmre is tudnák venni.
Elképzeléseim: pálcák, súlyok, csipeszek, viasz, tágítók, dildók, ököl, elektro, stb.
Tényleg tapasztalt férfiak írjanak, olyanok akik nem lágyulnak el a potyogó könnyeim láttán sem!
(Mert amúgy pici vagyok, sírósan törékeny, és hihetetlen könyörgően tudok nézni.)

Szóló pasinak, értetleneknek nem válaszolok, csak komoly levelekre.
Arra vágyom, hogy a szeánsz után napokig csak félve a fájdalomtól tudjak a nunimhoz érni, és a bugyi viselése is elviselhetetlen kín legyen.
Dominát keresek Zalaegerszegen!