Ma este paroknak kukkolhatoak vagyunk.... Paroknak...... vigyor2
Hali! Debrecenben és környékén kersek domináns nőt, férfit, akár párt hosszabb távra, alárendelt szerepben szeretnék valaki játékszere, szolgája lenni. Főként az extrém dolgok vonzanak (cbt, durvább s&m játékok, stb), pár alkalommal volt lehetőségem átélni ezeket, de többre vágyok, ezért is keresek valaki olyat aki szintén ezeket kedveli mint domináns fél

jatekokra keresek part ffit not kor alkat nem szamit nem vagyok kezdo
Felvettelek és várlak
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 22. szerda 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 22. szerda 13:49
Törölt felhasználó (3899882)

30 év alatti szubmisszív fiúkat keresek virtuális szolgálatra. skype: dominaeva27
Szombat este a hölgytag örömére pasit keresünk.Kikötözés,szerepjáték amit kipróbálnánk.Olyat keresünk aki ebben a témában jártas,Eger-Miskolc-Debrecen környékén.
Alazatos Szolgat Keresek ffit not part
Szeged és környékén keresek partnert vagy partnereket LIGHT BDSM szexre smile
30 év alatti szubmisszív fiúkat keresek virtuális szolgálatra. skype: dominaeva27
Debrecen+100 km körzetében keresek bevállalós Bi párt
Mindent amit csak hármasban lehet
Mindent amit csak hármasban lehet
Jatekokra Keresek fit not part
Sziasztok! Siófok és környékén pár vagy hölgy aki ismerkedne?
Toalettszolgaként keresek nőt holnap délelőttre, helyem van belvárosban, de én is mehetek. smile 27/F
Kor alkat es new new szamit jatekokra keresek part not ffit
Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy PÁRT 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is! smile
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Cuckoldra és teleèlvezett punci kinyalására keresünk lehetőségeket!
Alazatos szolgat keresek kor alkat nem szamit not part ffit
Üdv szolga úrnője szerepben keresek part akár camszex is!fiatal srac 18as meret
Kikötözèst,póràzon tartàst kedvelő nőt,párt keresünk.Pàrosunk hölgytagjàt kell kènyeztetni,parancsait végrehajtani.Sokat kell nyalnod az Úrnőt.Miközben szeretkezik is!Aktus vègén tisztàra kell nyalnod őt.Feneket is!A spermát is le kell nyalnod róla.De lesz olyan is mikor a pàrja farkát kiveri a szàdba.Jelentkezz ha erre nyitott vagy!Helyünk van!
Kecskeméti párt keresek
Ötvenes nem független pasi csatlakozna hasonló korú párokhoz, akár mindkét fél örömére Pest és Nógrád megyéből.