Örömmel szopnék egy jóízűt, már rég nem volt rá alkalmam. Ha normális, utazni tudó pasi vagy, akkor keress bátran! Minden megoldás érdekel.

Lennék a szolgatok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 17. péntek 07:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 17. péntek 07:58
Törölt felhasználó (3901012)

Kikötözèst,póràzon tartàst kedvelő nőt,párt keresünk.Pàrosunk hölgytagjàt kell kènyeztetni,parancsait végrehajtani.Sokat kell nyalnod az Úrnőt.Miközben szeretkezik is!Aktus vègén tisztàra kell nyalnod őt.Feneket is!A spermát is le kell nyalnod róla.De lesz olyan is mikor a pàrja farkát kiveri a szàdba.Jelentkezz ha erre nyitott vagy!Helyünk van!
Sziasztok. Van olyan hölgy itt Győr környékéről aki bevezetne a bdsm világába? Ha igen csak privátban írj
Helló
Pervi Pesti V Környéki Hölgy-asszony?
Tali?
autó-hely O.K
Pervi Pesti V Környéki Hölgy-asszony?

Tali?
autó-hely O.K
Olyan lányt, fiút esetleg párt keresek aki megkötözne és kiverné a farkam. Dúrván, fájdalmasan vagy többször egymás után. Cserébe orálisan kényeztetném.
sziasztok , Zala Vas megyében keresek igényes élveztethetö partnert hétköznap és hétvégén is
Sziasztok!
Mára keresek Hölgyet/párt kellemes időtöltésre. Pároknál akár férfi bi is ok ! Hely a 13 kerben!
Írjatok bátran!
Szép estét!
Mára keresek Hölgyet/párt kellemes időtöltésre. Pároknál akár férfi bi is ok ! Hely a 13 kerben!
Írjatok bátran!
Szép estét!
alazhato szolgat keresek a hetenn delelott ozd 50 km-es korzetebe
Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy PÁRT 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Zalaegerszegen keresem partnerem , Uralkodom ,jelentkezz utazni is tudok
Szex-nyalószolga lányt keresünk hosszútávra!!!
Olyan lányt, hölgyet, asszonyt keresek, aki szereti a különlegesebb dolgokat, kicsit perverzebb az átlagnál és nyitott arra, hogy egy felcsatolható műpénisszel megdugjon egy férfit. Persze a rendes szex is izgat, de szeretem a pikánsabb dolgokat. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltad eddig senkivel, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak, már csak Te hiányzol! Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el. Párok! Ti is bátran írjatok! 38 éves, magas, átlagos testalkatú, kedves férfi vagyok egy kis biszex hajlammal. Budapest 100-120km-es körzetében utazom is az élményért.
punci pumpás hölgyek jelentkezését várom üzenetben!

alazatos szolgat keresek
Zalaegerszegen keresem partnerem , Uralkodom ,jelentkezz utazni is tudok
Popsim használná valaki esetleg ma? 6utantol lehetseges
Luxurya partyn volt már valaki, illetve tervez menni?
Eszköz lennék vágyaidnak! Bp-i férfi vagyok.
Ballbusting játékokra keresek nőt!!!!
alazatos szolgat keresek ozd 50 km-es korzetebe