Domináns bisex férfit vagy párt keresek...
Miskolc-Eger
Miskolc-Eger
Aktuális még mindig!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 15. vasárnap 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 15. vasárnap 20:55
Törölt felhasználó (4198382)

Domináns nővel, esetleg párral ismerkednék. 20 éves, sportos pasi vagyok!
Nógrád megyéből ma este/éjszaka valaki(k)?Meleg,bi kiváncsi heteró?Hely oké
Az internet a barátod. Nézd meg.
(Ez egy válasz biszabi üzenetére (2019. 09. 16. hétfő 22:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez a fétis milyen lehet??? Biztosan van benne izgalom...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 16. hétfő 22:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 16. hétfő 22:13
Törölt felhasználó (795180)

Sziasztok! Pénisz kötözéshez keresem partnerem. Nem baj ha nem vagy jártas és csak kipróbálnád... Majd óvatosak leszünk. Keress itt vagy skypon: kretaiv
Sziasztok! Pénisz kötözéshez keresem partnerem. Nem baj ha nem vagy jártas és csak kipróbálnád... Majd óvatosak leszünk. Keress itt vagy skypon: kretaiv
Sziasztok. Bdsm szexre keresek Budapesti komoly nőt aki már próbálta vagy csinálta esetleg érdekelné izgatja! Ha érdekel akkor privátban írj. Köszi
Sziasztok! Balaton déli part és környékén szívesen szolgálnék.Én 55 év 166/55 vékony alázatos férfi.
Domináns nővel, esetleg párral ismerkednék. 20 éves, sportos pasi vagyok!
Hello. 25 éves, kezdő, de annál inkábban odaadó, néha játékos SUB srác vagyok. Keresem Domina partnerem aki nálam idősebb, van tapasztalata és jártas a D/s dolgokban és rendelkezik tapasztalattal
Aki tudja, hogy az ilyen kapcsolat miről is szól valójaban. És legalább ő is annyira izgatott ezzel a témával kapcsolatban mint én
CSAK HÖLGYEK!!!
privat levelet varom

CSAK HÖLGYEK!!!
privat levelet varom
helló
Pesti V környéki faszt rabló,asszonyt-nőt keresek
aki szereti ha meg szopatják ,szereti a Spermát mindenhol..
nem szégyenlős
akár ma esti kaland
Pesti V környéki faszt rabló,asszonyt-nőt keresek

aki szereti ha meg szopatják ,szereti a Spermát mindenhol..

akár ma esti kaland
Bdsm, pervi, lábfétis, piss témához keresek túlsúlymentesen férfi partnert, alföldi régió előny.
Orálisan kényeztetnék Hölgyet, viszonzás nélkül is!
Kezdőként keresek domináns nőt.
Tatabányai lány/nő akit orálisan kényeztethetnék?
Hajdú,Szabolcs,Borsod megyei párhoz csatlakoznék
BI Cuckold játékokra.
Ha szeretnéd látni ahogyan a férjed felszopja a farkamat mielőtt
a puncidba helyezi. Utána kötelező neki a dugás közbeni nyalás
illetve néha kiveheti szopni.
Fontos,hogy nem vagyok kamus mint itt majd mindenki.
BI Cuckold játékokra.
Ha szeretnéd látni ahogyan a férjed felszopja a farkamat mielőtt
a puncidba helyezi. Utána kötelező neki a dugás közbeni nyalás
illetve néha kiveheti szopni.
Fontos,hogy nem vagyok kamus mint itt majd mindenki.
Sziasztok
Pest megyében keresek sub hajlamú nőt vagy párt, ahol a hölgy tagnak van ilyen jellegű érdeklődése. Ahogy én is ápolt, diszkrét vagyok, ugyanúgy elvárom a partneremtől. Jelige: szex a fantáziánk szerint.
Pest megyében keresek sub hajlamú nőt vagy párt, ahol a hölgy tagnak van ilyen jellegű érdeklődése. Ahogy én is ápolt, diszkrét vagyok, ugyanúgy elvárom a partneremtől. Jelige: szex a fantáziánk szerint.
Ma esti hancúrozáshoz keresek szub beállítottságú, anál kedvelő lányt/hölgyet/nőt.
Hely adott (nálam), többit privátban.
Hely adott (nálam), többit privátban.
Sub hajlamú párt, hölgyet keresek.
Ma delelotre keresek takariyot szolgat