Törölt felhasználó (3940702)

Zalában elő fiatal pártként keresünk a közelbol hellyel rendelkező sub bi fiút lányt esetleg párt.. kezdők vagyunk ez lenne ez első ilyen probalkozasunk.. várjuk alázatos szolgánk jelentkezését
Szolnokon keresek partnereket sub bisex srác vagyok.
Sziasztok! Balaton déli parton élő 55 éves 167/55 vékony egyedül álló férfi vagyok.BDSM játékokhoz keresem társam hölgy,férfi,pár személyében egyaránt.Az alárendelt szerep vonz jobban.
Keresek Hajdú-Biharban egy domináns férfit, aki szolgaként kezelne, alázna lelkileg és testileg, leköpne, szopatna, stb, és ehhez lenne megfelelő helye is (lakás).
November 30-án szombatonbaráti hangulatú BDSM-házibulit rendezünk Balatonon,Fonyódtól néhány km-re igényes vizparti házban.Jó lehetőség a BDSM irányába először nyitók számára.Max 20 fő,elsősorban párokat várunk.
A nemek arányára ügyelünk,eddig 14 resztvevő,főként párok.
További részleteket privátban..
A nemek arányára ügyelünk,eddig 14 resztvevő,főként párok.
További részleteket privátban..
Öklözhető pisilős punci?? Bp??
Zalában elő fiatal pártként keresünk a közelbol hellyel rendelkező sub bi fiút lányt esetleg párt.. kezdők vagyunk ez lenne ez első ilyen probalkozasunk.. várjuk alázatos szolgánk jelentkezését
lábimádathoz és pisiszexhez keresek hölgyeket minden perverz bdsm dolog érdekel kötözés, elektro, fenekelés ...

30 év alatti szubmisszív fiúkat keresek virtuális szolgálatra. skype: dominaeva27
Sziasztok,
Sub beállítottságú nőt vagy párt keresek bdsm élmények megélésére. Nem baj, ha nem vagy jártas a témában, hanem csak szeretnéd kipróbálni.
Sub beállítottságú nőt vagy párt keresek bdsm élmények megélésére. Nem baj, ha nem vagy jártas a témában, hanem csak szeretnéd kipróbálni.
Meleg hapsit szopnák. Pesten 60-as bí vagyok helyem nincs.
Pervi, bdsm témában ismerkednék, alföldi régió, negyvenes pasi
Alazatos szolgat keresrk kor alkat nem szamit
Nagyképű, gúnyolódni, alázni stb. szeretőnek szopnék, nyalnék. 60-as bi vagyok, helyem nincs. Pesten lenne jó.
Sziasztok zalabol ismerkednek

Szub beállítottságú, fiatal srác keres dominát! Utazni akaró és tudó alázatos szolga vagyok!
Sub csajt vagy ilyen hölgytagú párt keresek!
Üzeneteket privátban várom!
Üzeneteket privátban várom!
Hosszú évek óta együtt lévő egymást szerető 40-es kíváncsi (biszex hajlamú) kezdő pár keres hasonló korú párokat közös huncutkodásokhoz..
Olyan párokat keresnénk ahol a férfi és női tag is aktív (biszex)
Mindkét részről passzívan közelítenénk a témához!
A férfi tagunkat érdeklik a következők is:
Fist-ing, kényszer francia teleélvezett punci illetve popsi nyalás, pisiszex, fenekelés, szerepjatték, sperma etetés.. stb...
Olyan párokat keresnénk ahol a férfi és női tag is aktív (biszex)
Mindkét részről passzívan közelítenénk a témához!
A férfi tagunkat érdeklik a következők is:
Fist-ing, kényszer francia teleélvezett punci illetve popsi nyalás, pisiszex, fenekelés, szerepjatték, sperma etetés.. stb...
18-19 éves fiatal, magamutogató lányokat keresek ujjazásra!
Tatabánya környékén minre nyitott pasi tégy velem amit csak szeretnél! Írj!