Lányokkal, párokkal, érdekes pasikkal szívesen játszunk BDSM játékokat. írjatok bátran !
Sziasztok. Bp-i igényes nőt keresek aki szereti a Bdsm szexet és már csinálta nem csak esetleg kipróbálná meg látta videó-n, és valóbban akar mer találkozni élőben és szereti a potens nagyobb méretet a férfinak aki domináns vele!

Lányokkal, párokkal, érdekes pasikkal szívesen játszunk BDSM játékokat. írjatok bátran !
Keresek Hajdú-Biharban egy domináns férfit, aki szolgaként kezelne, alázna lelkileg és testileg, leköpne, szopatna, stb, és ehhez lenne megfelelő helye is (lakás).
Sub kislány popsiját kényeztetném kézzel, lábbal, nyelvvel, és farokkal!
Párt, kíváncsi bi férfit keresek, Pest megye, Budapest, de utazni is tudok!
Megértő, kedves, türelmes mazo fiú keres uralkodni vágyó hölgyet, párt extrém szexre Mezőkövesd környékéről.
virtuális szolgálatra keresek szubmisszív fiúkat 30 éves korig, skype címem: dominaeva27
Úrnőm. Szívesen szolgálnálak, virtuálisan.
Péter, 50-es férfi. (Ez egy válasz BradleyStrider üzenetére (2019. 11. 18. hétfő 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 18. hétfő 17:39
Péter, 50-es férfi. (Ez egy válasz BradleyStrider üzenetére (2019. 11. 18. hétfő 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Üdvözlet Uraim! Olyan sub férfit keresek akit érdekel a virtuális dominancia. Csak akkor írj ha tényleg komolyan gondolod. (A Nicknevem ne tévesszen meg, még párként regisztráltam) Üdv: Lariffa
Szevasztok köcsög szolgát keresek Lenti és környékén ! Jövő héten helyem lehetőségem van.
Irtam
(Ez egy válasz sexy_s üzenetére (2019. 11. 06. szerda 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 06. szerda 08:45

Hétvégére keresnek ketto srácot sportos testalkattal és nagyobb mérettel. Az lenne az ideális ha már “össze vagytok szokva” és kifejezetten szeretitek amit az adatlapomon írok! Privatban várom a megkereseseket.
Keresek Hajdú-Biharban egy domináns férfit, aki szolgaként kezelne, alázna lelkileg és testileg, leköpne, szopatna, stb, és ehhez lenne megfelelő helye is (lakás).
Alazatos szolgat keresek lehetsz kezdo is
Üdvözlet Uraim! Olyan sub férfit keresek akit érdekel a virtuális dominancia. Csak akkor írj ha tényleg komolyan gondolod. (A Nicknevem ne tévesszen meg, még párként regisztráltam) Üdv: Lariffa
Sziasztok! Harmadiknak alávetett csajszit keresünk! Ha valakit izgatna a dolog akkor írjatok privát üzenetet
Sziasztok, pentek delelottre keresek biszex part ahol a ferfi aktiv bi, vagy Holgyet straponnal/ gumukesztyuvel/vibratorral En dughato passziv! Csak parok, lehetoleg normal-sportos alkat
Sziasztok. November 19-én. Reggel 5-kor indulok Hajdúnánásról Pest irányába,Szadára. Ott két-három órát töltök. Utánna jövök vissza Hajdúnánásra. Utitársat keresek, egy nyitott bevállalós nő-pár személyében. 39 éves, eléggé perverz pasi vagyok. Írj a hanjob@freemail.hu címre.
Sziasztok. November 19-én. Reggel 5-kor indulok Hajdúnánásról Pest irányába,Szadára. Ott két-három órát töltök. Utánna jövök vissza Hajdúnánásra. Utitársat keresek, egy nyitott bevállalós nő-pár személyében. 39 éves, eléggé perverz pasi vagyok. Írj a hanjob@freemail.hu címre.
Domináns férfit,vagy párt keresünk!
Domot keresek budapesten együttműködésre. Többit privátban.