Szeretnék urakat, csak az élvezetért kényeztetni, esetleg ha kimondottan vékony a szerszám, megdugatnám magam, de párokhoz is szívesen beszállnék, mindkét nem alázatos kényeztetésére.
Alázható köcsög szeretnék lenni. 60-as bí vagyok impotens. Pesti, most helyem nincs.
Szex szolgat keresek ozd kornyekenn
Sperma imàdó nőt keresek magam mellé akivel pàrként folytatnánk a keresgélèst!
Szeretnék urakat, csak az élvezetért kényeztetni, esetleg ha kimondottan vékony a szerszám, megdugatnám magam, de párokhoz is szívesen beszállnék, mindkét nem alázatos kényeztetésére.
Sziasztok!
Szerda ste 10 utanra keresunkpart egy mas elotti pajzankodasra, hely van a 13. kerulletben............
Szerda ste 10 utanra keresunkpart egy mas elotti pajzankodasra, hely van a 13. kerulletben............
Sziasztok Zalaegerszegen Zala megyében keresek domináns partnerem aki rendszeresen játszana ,engedelmességre tanítania
Alázásra vágyom, impotens vagyok egykis testi fenyítés is belefér.Mindegy férf, nő pár. 60-as bí vagyok pesti, sajnos helyem nincs.
Budapesten keresek ráérő lányt szexre!
Sziasztok, szeretem, ha aláznak, ribancként kezelnek.
Adhatnál nekem izgi feladatokat, vagy shemalekat kellene utánoznom amiket képekben dokumentálhatnék, szívesen lennék itt e-mailben a sissy-d. Használj kedvedre. Master-sissy kapcsolat izgat.
sisssy444111@gmail.com
Adhatnál nekem izgi feladatokat, vagy shemalekat kellene utánoznom amiket képekben dokumentálhatnék, szívesen lennék itt e-mailben a sissy-d. Használj kedvedre. Master-sissy kapcsolat izgat.
sisssy444111@gmail.com
Napkozben raero hellyel rendelkezo parokat keresek Budapesten.Bi is ok reszemrol, de ebben az esetben aktiv bi ferfitagu par irjon csak. Illetve bar tudom hogy szinte lehetetlen, de domina, vagy dominans hajlamu Holgy is irhat
Szep napot

Középkoru hölgyet szivesen kikötöznék .......
Nyíregyházán domináns párokat keresek.Kicsi aranyos fiúka vagyok.

30 év alatti szubmisszív fiúkat keresek virtuális szolgálatra. skype: dominaeva27
Impotens vagyok hölgyet vagy urat keresek aki alázna. Pesti vagyok.
Sub vàgyakkal Nő vagy esetleg pár hàzibaràtja lennèk!
Valamint egy sub Nőt keresnèk magam mellé,akivel a tobàbbiakban párként keresgèlnènk tovább!
Valamint egy sub Nőt keresnèk magam mellé,akivel a tobàbbiakban párként keresgèlnènk tovább!