Sziasztok !! Hölgyet keresek / vagy esetleg párt / lábfetis , megdugna egy felcsatolható vibrátorral , spermanyalás punciból ,popóból ,lábról , lábfejről stb .. “ hógolyózás “ , harisnya , magassarkú szex érdekelne !! Anyagiaktól mentesen csak !! Adatlapot olvass !!! Diszkrét vagyok és megbízható !! Üdv M
Sziasztok. Sub hölgyet keresek aki szereti a tágítós játékokat és a fistinget.
Egy nő, több pasis felálláshoz keresek olyan hölgyet, aki nem csak álmodozik erről, hanem tudna egy ilyen kapcsolatban élni! Tartós partnert keresek, együttéléssel!
Minden jóra, akár Szilveszterre is. Nagy intim.
Sziasztok.en egy vekony teljes nöi fehérnemüs.miniruhas.combfixes.tüsarkus.sub mazo csicska szolga ribanc.nagyon imadom.alárendeltseget.kiszolgáltatotságot. kényszer mély oralt.analt.ha 2-3farok lenne egyszerre a popomba.gruppent.fetis.fisting.strappon.bdsm.szolgasagot.ha fiu társaság csoport hasznalna kedvére!!!paris ok ahol a lany felcsatolhatossal dugna tágitana....dom.domina szolgája is lennek.barmi ok!!!!szabolcs.hajdu.borsod.de bár honnan lehettek.utazom!!!Elödleges ha több pasi használna kedvére!!!!
Medical fetish-ben jártas hölgyet keresek rendszeres "vizsgálatomhoz".
Hölgy, aki vevő lehet strap-on játékokra?

Sziasztok.olyan lehetőséget.esetleg stúdiót keresnék.ahol van nőgyógyászati szék és az ehez tartozó játékok.csak olyat várok akinek tényleg van és tudja is.mit hogyan..domok.dominák.dokik is írhatnak..nagynekatalin77@citromail.hu
Szia! Irtam
(Ez egy válasz Aloooha87 üzenetére (2020. 12. 15. kedd 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 15. kedd 14:23

BPen keresek öklözhető hölgyet,
26 éves, izmos srác vagyok extra mérettel!
26 éves, izmos srác vagyok extra mérettel!
Durva, perverz BDSM szex érdekelne....
Alázatos szolgát keresek kor alkat nem számít part ffit nőt
Párokat,Bi párokat keresek 27.-re akik szívesen használnának,aláznának!
Lehet perverz,bizarr is!
Lehet perverz,bizarr is!
Dominat keres szabolcsi sub szolga
sziasztok
biszex aktiv ferfi vagyok,bi parokhoz csatlakoznek mindket fel vagy csak a pasi oromere a holgy jelenleteben
magas,ferfias vagyok 18cm-es formas borotvalt farokkal
van tapasztalatom,van autom,tudok utazni
irjatok ,ismerkedjunk
SZOLO FERFI NEEE!!!
oxigen80@gmail.com
biszex aktiv ferfi vagyok,bi parokhoz csatlakoznek mindket fel vagy csak a pasi oromere a holgy jelenleteben
magas,ferfias vagyok 18cm-es formas borotvalt farokkal
van tapasztalatom,van autom,tudok utazni
irjatok ,ismerkedjunk
SZOLO FERFI NEEE!!!
oxigen80@gmail.com
Sziasztok! Aktiv férfit keresek, aki a tenyerén túl, vonalzóval is szívesen elfenekelne. Szeretném kipróbálni, meddig bírom
és persze nem maradna el a dugás sem

Sziasztok. Boldog Karácsonyt mindenkinek.
Budapesti nőt keresek a kemény szexet szereti ha jól meg van rakva azt élvezi és nem a lightos szexet.

Magas, jóképű pasi megvalósítás minden kívánságod, legyen az tényleg bármi.
Bármi jóra. Nullától a plafonig. Nagy intim.
Sziasztok Az ilyen játékokra nyitott párt, vagy hölgyet keresek. Kaposvár környéke.
Sub-mazo negyvenes fiú ismerkedne.