Kissé szado gazdit keresek aki használna kedvére.
Sziasztok.
Na, ez itt az én fórum helyem
Na, ez itt az én fórum helyem

Napkozben raero lanyt keresek Budapesten, (helyem nincs) aki nyalatna velem a popsijat, esetleg nyalna az enyemet. Nagyon izgi dolog, bar tudom sokaknak undorito. Ha Te nem ebbe a csoportba tartozol irj mindenkepp es talalkozzunk mihamarabb!
Sziasztok!
Kezdő subk férfiént keresek férfiakat nőket akik használnák a számat aláznának. Főleg Budán, nap közben.
Kezdő subk férfiént keresek férfiakat nőket akik használnák a számat aláznának. Főleg Budán, nap közben.
Nyíregyházán idősebb domináns párt keresek.Ápolt vékony fiúka vagyok.

Sziasztok.
Tiszaföldvár és környékéről hölgy vagy pár ?
Tiszaföldvár és környékéről hölgy vagy pár ?
Sziasztok! Pár szolgája lennék! Szabolcs és hajdú megye helyem nincs!
Még mindig a nullától a Bdsm-ig. Gyengébbek kedvéért. BDSM: kikötözés, domina, szado-mazó. Nagy intim.
Zala vagy környékéről sub beállítottságú lánnyal, hölggyel ismerkednék .
Puncit,popsit,làbat kényeztetek!Kedvelem ha póràz,nyakörv van rajtam!
Mazo negyvenes férfiként keresek partnert, online szolgálatra is. Spanking téma különösen érdekel.
Engem is érdekelne ez a buli!!
Talán még egyéb kunsztokkal is fokozhatnánk a verseny izgalmát. (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 09. szombat 00:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 09. szombat 00:35
Talán még egyéb kunsztokkal is fokozhatnánk a verseny izgalmát. (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 09. szombat 00:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4475962)

Sziasztok! Két embert keresnék. Először egy lányt, aki elbírálná a versenyt. Másodszor egy srácot, akivel összemérhetnénk mit bírunk. Kötélhúzás a farkunkkal, súlyemelés a zacsival. Ha érdekel, írj. Megbeszéljük
Sziasztok! Pároknak lennék a csicskája.. Olyan jó lenne ha aláznának engem! Hajdu illetve Szabolcs megye!
Szubmisszív nőt keresek online, idővel akár élő játékra
Tatabányán és környékén bevállalós játszótársa(i)mat keresem.
Sziasztok! Olyan napkozben is raero lanyt keresek aki kello perverzioval, vagy kivancsisaggal es batorsaggal van megaldva ahhoz hogy egy ferfit analisan izgasson. Legyen szo kezi vagy segedeszkozos tagitasrol stb. Volt mar szerencsem ilyen lanyhoz, de sajnos nagyon ritka. Ha magadra ismersz kerlek irj! Szep napot!
Sziasztok párnak lennèk fasz szopó csicskája. Privátba jelezetek rèszletek vègett.
Engem érdekel! A kötélhúzásnál feketén-fehéren kiderül,hogy kinek mit bír a farka
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 09. szombat 00:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 09. szombat 00:35

Törölt felhasználó (4475962)

Sziasztok! Két embert keresnék. Először egy lányt, aki elbírálná a versenyt. Másodszor egy srácot, akivel összemérhetnénk mit bírunk. Kötélhúzás a farkunkkal, súlyemelés a zacsival. Ha érdekel, írj. Megbeszéljük
Egy nő, több pasis felálláshoz keresek olyan hölgyet, aki nem csak álmodozik erről, hanem tudna egy ilyen kapcsolatban élni! Tartós partnert keresek, együttéléssel!
Sziasztok.en egy vekony teljes nöi fehérnemüs.miniruhas.combfixes.tüsarkus.sub mazo csicska szolga ribanc.nagyon imadom.alárendeltseget.kiszolgáltatotságot. kényszer mély oralt.analt.ha 2-3farok lenne egyszerre a popomba.gruppent.fetis.fisting.strappon.bdsm.szolgasagot.ha fiu társaság csoport hasznalna kedvére!!!paris ok ahol a lany felcsatolhatossal dugna tágitana....dom.domina szolgája is lennek.barmi ok!!!!szabolcs.hajdu.borsod.de bár honnan lehettek.utazom!!!Elödleges ha több pasi használna kedvére!!