Szia. Helyileg hol keresel?
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 09. 17. péntek 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 17. péntek 19:13
Törölt felhasználó (4163352)

virtuális szolgát keresek. szubmisszív fiúkat 30 éves korig, skype címem: dominaeva27
sub lányt keresek. kezdő is lehetsz.
Esztergom környékén keresek valakit aki elverné a seggem.
.
Sziasztok. Igazi basznivaló nőt keresek aki tényleg szereti ha megbasszák nem csak megjátsza és szereti a 20-as kemény faszt. Ha lehet Bp-i legyél és igényes nőies és szeresd a faszt

Alárendelt, SUB csajt nőt keresek alkalmi de tartós kapcsolatra, megegyezés szerint támogatnám is.
11 ker vagy kornyeken lako Holgyet keresek aki idonkent napkozben ujjazna, tagitana, esetleg straponnal dugna. Nem zavar ha parja nezi kozben.
Sziasztok 2. 3 negyvenéves pasi csatlakozna párokhoz a hölgy örömére. Csak hetero alapon . Lehetöleg Pest megyében. A férj vagy barát vagy csak nézi az se baj. Helyünk van de utazunk is. Irj beszéljük meg a részleteket
kecskeméti perverz nőt keresek
Nyíregyházán idősebb domináns párt keresek Ápolt vékony fiúka vagyok.

Esztergom környékén keresek valakit aki elverné a seggem.
Sziasztok Én egy Crossdresser fiú vagyok full passzív 26 éves Németország Freising környéken keresek Aktív Szexpartnert !
MUNCH
Sziasztok !
Itt vagyok a Városligetben az Olof Palme emlékmű előtt, kb. 15-ig leszek itt. Kék hátitáska, szürke pulóver.
Ha szeretnétek ismerkedni, beszélgetni, akkor nyugodtan gyertek. Elvileg még jönnek rajtam kívűl.
Zsolt
Sziasztok !
Itt vagyok a Városligetben az Olof Palme emlékmű előtt, kb. 15-ig leszek itt. Kék hátitáska, szürke pulóver.
Ha szeretnétek ismerkedni, beszélgetni, akkor nyugodtan gyertek. Elvileg még jönnek rajtam kívűl.

Zsolt
S/M partnert keresek, negyvenes független férfi.
Budapesti vagy kornyeki holgyet keresek aki a 20/5 -os felcsatolhatommal megdugna a szuz popom.45 eves ferfi vagyok.
virtuális szolgát keresek. szubmisszív fiúkat 30 éves korig, skype címem: dominaeva27
Szexi, nyaláscentrikus nőt keresek, aki vadul megülni a faszom és közben mocskosan beszélne.
Eger és környéke, autóm van. Cigányokat is szeretem.
Eger és környéke, autóm van. Cigányokat is szeretem.
Sziasztok !
A Városligetbe (Olof Palme emlékmű közelében) szervezek szombatra (09.18) egy ismerkedős-beszélgetős (Munch) eseményt 11 órától 15 óráig. Mindenkit szívesen látok. Lesz nálam ropogtatnivaló és ital is.
Bármi kérdés esetén nyugodtan írj üzenetet nekem.
-Pontos helyet az esemény kezdete előtt leírom, amint odaérek. (Ugyanebbe a fórumba új hozzászólásként.)
A Városligetbe (Olof Palme emlékmű közelében) szervezek szombatra (09.18) egy ismerkedős-beszélgetős (Munch) eseményt 11 órától 15 óráig. Mindenkit szívesen látok. Lesz nálam ropogtatnivaló és ital is.

-Pontos helyet az esemény kezdete előtt leírom, amint odaérek. (Ugyanebbe a fórumba új hozzászólásként.)
Sziasztok !

Sziasztok dominàns párt keresek szabolcsbol. Köszi