Sziasztok, sissy-master kapcsolatra keresek mastert, aki domináns, és terelgetne az utamon, feminizálna engem online feladatok formájában, amiket képekben dokumentálnom kellene, teljesítenem kellene az elvárt feladatokat hosszú távon. Imádom a feminizáció témáját, szeretek ribanccá alakulni, ehhez megvan a belső motivációm, nagyon gerjedek a farokra. Eddig élőben csak szoptam, nagyon régen, ha kialakul a kapcsolat ezt továbbfejleszteném, szívesen lennék valaki szukája. Szeretem ha verbálisan aláznak, ribancként kezelnek. Imádok beöltözni is, mutogatni magam webcamon, ha összejön szabadidőben. 25 vagyok, 170 cm és 60 kg, szubmisszív testalkattal, kerek borotvált popsival, és átlagos szép kukival. Csak passzívként viselkedem, nem szeretnék aktív lenni, mert nem vonz.
Ha érdekellek írj.
Ha érdekellek írj.
Chippendale fiút keresünk barátnőm szülinapjára. Sajnos az előző srác visszamondta családi gondok miatt. A meglepően csak a barátnőm lenne jelen, illetve a pasija, aki jelenlétében egy kis cuckold is belefér. Köszönöm szépen. Edina.
S/M partnert keresek, alföldi régió v. online.
Vékony 30-as sub srác vagyok. Domináns hölgyet vagy párt keresek.
Helló idősebb Aktív perverz pasit keresek aki ma használna. Én 39/168/80 passzív perverz békés megyei, helyem van, a többit privatban
Sziasztok.Sub,mazo hölgyet keresek,aki szereti az extrémebb dolgokat is.Fenekelés,mellkínzás,tágítós játékok,viasz stb.Fantázia és tapasztalat van.
Kikötlek a szukasarokba és egész nap rád járok többször is teleélvezni a puncidat. Ha van párod, őt is kikötöm, hadd lássa, hogyan csinálok belőled privát spermaputtonyt.
Sziasztok
Ma este ráér valaki? Párhoz, hölgyhöz csatlakoznék.
Ma este ráér valaki? Párhoz, hölgyhöz csatlakoznék.
Kecskeméti domináns hölgyet keresek.
Sziasztok, sub mazo férfi ismerkedne Eger - Mezőkövesd környékén.
Sziasztok, straponhoz, vonatozáshoz és egyéb izgalmakhoz keresek BDSM kedvelő biszex párt Budapesten.
Domináns nőt vagy párt keresek
Miskolc- Kazincbarcika környéki perverz baráti társaság csicska kurvája lennék, alázás, ki- megkötözve
Mocskos bizarr szolgalatra jelentkezne ma egy csinos sexy bi pár. A mocskot kedveljuk nem feltetlenul a fajdalmat. Studio, pince elony. Csak bp es csak viber szammal
Sziasztok !
Van itt olyan nő/lány, aki nem csak álmodozik, hanem meg is szeretné élni vágyait ?
Ha Te ilyen vagy, üzenetben várom a jelentkezésed, beszéljünk a vágyainkról és ha egymást keressük, éljük meg !
Szép napot mindenkinek !
Van itt olyan nő/lány, aki nem csak álmodozik, hanem meg is szeretné élni vágyait ?
Ha Te ilyen vagy, üzenetben várom a jelentkezésed, beszéljünk a vágyainkról és ha egymást keressük, éljük meg !
Szép napot mindenkinek !
November 5-i Kecskeméthez közeli bdsm szeánszra keresek szub nőt-párt
Érett férfi szolgája lennék ,akinek lenne rá helye és eszköze !Kor alkat mindegy !Alázatos 59 éves alázásra vágyó férfi vagyok !
Uramat keresem hosszabb távra is !
Üdv Karcsi
Uramat keresem hosszabb távra is !
Üdv Karcsi
Vidéki aktív beállítottságú domináns mezőgazdasággal foglalkozó férfit keresek, olyat aki visel gumicsizmát, határozott és férfi szolgát keres
Hölgyel keményen bánnék. Bp 45 éves pasi vagyok
Sziasztok!
Mai napon Budapest belvárosában hölgyet vagy párt keresek, lakás van, én normál testalkatú borotvált pasi vagyok 42 éves,176 magas 79 kg.
Írj...
Mai napon Budapest belvárosában hölgyet vagy párt keresek, lakás van, én normál testalkatú borotvált pasi vagyok 42 éves,176 magas 79 kg.
Írj...