Kecskemét-Solt. Bisex aktív fiatal fiút keresünk. Max 38 évesig. 18cm minimum. Autód vibered legyen. Számod első üzenetben írd, válasz csak ott! Tali nálunk!
Feleség BDSM kedvelő
Feleség BDSM kedvelő
Hali, pesten dominát keresek, vagy olyan domináns nőt, aki még nem próbálta ki magát ilyen szerepben

Sziasztok. Bisex pasiként ismerkednék sub-domináns hölgyel, vagy párral.
Sub lányt keresek Zalaegerszeg vagy környékén.
Dominát keresek Kecskeméten.
Üdv bekes megye és környékén fistinget kedvelő hölgy aki talalkozni is mer? Többet privatban
Hello!!
Olyan nagy farkú aktívv srácot, pasit keresek, aki ki elégítené vágyaimat! Helyem napközben a héten van! Érd-Bp. és környékéről várom a jelentkezőket, üzenetben! Minél több a jelentkező, annál nagyobb az élvezet! Csak AKTÍV pasik!!
Olyan nagy farkú aktívv srácot, pasit keresek, aki ki elégítené vágyaimat! Helyem napközben a héten van! Érd-Bp. és környékéről várom a jelentkezőket, üzenetben! Minél több a jelentkező, annál nagyobb az élvezet! Csak AKTÍV pasik!!
Olyan csajszit keresünk aki jòl megkínoznâ a pâromat termèszetesen erőszak mentesen! Én kikötözöm a toväbbiakat a fantäziädra bízom
Réka kis teste nagyon nagyon érzékeny

olyan lányt keresek szexre aki felcsatolhatóssal megdugna. cserébe amit ő kér.
helyem van, zuglóban

Budapesti s/d férfit keresek nuni, popsi, cici gyötréshez, kínzáshoz. Csak ebben nagyon jártas, komoly gondolkodású urat várok.

pasit, párt vagy nőt keresek aki alázna egy negyvenes éveiben járó biszex pasit ! Privát írj kérlek NO TABU
Nyiregyházán idősebb domináns párokat keresek.Vékony cuki fiúka vagyok.

virtuális szolgát keresek. szubmisszív fiúkat 30 éves korig, skype címem: dominaeva27
Kecskemét-Solt. Házibarátot keresünk. Aktív bi fiú előny! Max 40 évesig. Csak sármos jópasi érdekel! Szingli legyél! Autód vibefed legyen! Első üzenetben ha nincsen a viber szám nincsen válasz. Viberen publikus fotós bemutatkozót kérünk. Viszonzás csak ha tetszel. Ezek tudatában válaszólj. Találka csak nálunk. Feleség BDSM kedvelő
Sziasztok! Budapesten keresek pasit az ünnepek alatt aki megalázna testileg, lelkileg. (Pofon, verés, pisi, szopatás) ha akarod felveheted magadnak
Sziasztok
Budapest vagy környezetében, ma este valaki egy kis bulizós estéhez,
Üdv
Budapest vagy környezetében, ma este valaki egy kis bulizós estéhez,

Üdv
Dominat keresek Del Pesten.Pest megyeben
Helló hölgyek,csajszik.
Ma Pesten és környékén , este 1 laza kis kaland?
Mobil vagyok,de a hely Is megoldható.
Extrémebb Is érdekes ha neked is be jön
Ma Pesten és környékén , este 1 laza kis kaland?
Mobil vagyok,de a hely Is megoldható.
Extrémebb Is érdekes ha neked is be jön
Szexrabszolgat keresek kor alkat nem számít
Sziasztok
Érdeklődnék a Bdsm szex iránt
Érdeklődnék a Bdsm szex iránt