Üdv ma délután-estére keresnék aktiv perverz partnert a hátsóm meg dolgozasara hely van(5510
Mi hasonlo parokat keresunk 4es lightos bdsm szerepjatekokhoz. Ferjem 43 en 34 evesek vagyunk. Ferfitagunk swich, en sub bealitotsGu vagyok. Elsosorban inkabb dom ferfi es sub,vagy swich holgytagu part keresunk.
Bekescsaban keresek aktív dominans perverz méretes pasit. Olyat, aki keményen szopatna. Domina nőt, pàrt is keresek. Bi pasi vagyok.
Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal esetleg bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!
Képeim és galériám is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat
Budapesten belül szívesen utazom, de Óbudán van saját csendes lakásom, így itt is szívesen látnálak téged/titeket!
Hölgyekkel, párokkal esetleg bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!

Képeim és galériám is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat

Budapesten belül szívesen utazom, de Óbudán van saját csendes lakásom, így itt is szívesen látnálak téged/titeket!
Bekescsaban keresek aktív dominans perverz méretes pasit vagy domina nőt, pàrt. Bi pasi vagyok.
Mazoként keresek szado partnert, fenekelhetsz, alázhatsz, kamerás téma is oké, ill. Szolnokon leszek jövő héten.
sziasztok. érdekelne a farokkötözés. hol lehetne ehez anyagot találni tudnátok ajánlani valamilyen weboldalt. Találtam párat de nem túl jók.
Hali! Debreceni perverz férfi vagyok, keresem domináns játszó/társam nem "hétköznapi" élvezetekre ( részleteket az adatlapomon találsz : )
Bekescsaban keresek aktív dominans perverz méretes pasit vagy domina nőt, pàrt. Bi pasi vagyok.
Esztergom és környékéről keresek valakit,aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd,leszoplak,de dugható is vagyok.
Üdv bekes megye és környéken, mazohista hölgyet keresek aki talalkozni is mer! Többet privatban
Ne csak lattogas irj es ha szimpik vagyok tali
Ne csak lattogas irj es ha szimpik vagyok tali
human toilet játékokhoz keresek dominát
Sziasztok.Nagy sexuális étvággyal keresek hölgyet vagy párt .Helyem van de utazni is tudok,38 éves férfi nagy méret.
Nagyobb darab, izmos, tetovált, kopasz, típusú roma pasit keresek, akinek a használható sub ribanca lennék!
Olyat keresek aki más roma pasikkal, társaságokkal is használtatna...
Tegyél a kurváddá. :P
Olyat keresek aki más roma pasikkal, társaságokkal is használtatna...
Tegyél a kurváddá. :P
Spermaputtonyomat keresem, akinek újra és újra megtölthetem a punciját. Ha van párod, nézheti, vagy besegíthet.
Nyíregyházán idősebb domináns párokat keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.

Szegeden párom alázna férfit 25 éves karcsú lány hellyel rendelkezőt keresünk !
Sziasztok. Budapesti igényes nőies nőt aki a kemény szexben pl szereti a hajhúzást, pofonokat, lefogást, nyakfogást, keményebb szopatást mélytorkosan, ehhez bírja a nagyobb méretet, csúnya alázós beszédet, meg a használós alázós szexet. És ehhez egy 189-95-43 igényes illatos ápolt hetero potens kellemes méretü normális férfi jár.
Privátban kérem a jelentkezést. Köszönöm

41 éves átlagos/vékony testalkatú, passzív biszex pasi vagyok.
Párral szeretnék huncutkodni, örömmel nyalnék puncit és szopnék faszt, de igény esetén bedobnám a fenekemet is a közösbe. A hölgytag felcsatolhatóval is megcsinálhat.
Nyitott vagyok további dolgokra és enyhébb BDSM vonalat is csempészhetünk az együttlétekbe, mert van bennem egy kis szub hajlam. Szimpatikus partnerek esetén jól esik ha irányítanak, használnak, ha örömet szerezhetek.
Párral szeretnék huncutkodni, örömmel nyalnék puncit és szopnék faszt, de igény esetén bedobnám a fenekemet is a közösbe. A hölgytag felcsatolhatóval is megcsinálhat.
Nyitott vagyok további dolgokra és enyhébb BDSM vonalat is csempészhetünk az együttlétekbe, mert van bennem egy kis szub hajlam. Szimpatikus partnerek esetén jól esik ha irányítanak, használnak, ha örömet szerezhetek.