Biszexuális aktív férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok.
Bekescsaban keresek domina hölgyet, pàrt, vagy aktív dominans perverz méretes pasit.
Sziasztok. Hölgyet keresek, aki szereti vagy kiprobálná a tágítós játékokat és a fistinget. Mellpaskolás,mellkínzás,viasz stb.Tapasztalat és fantázia van.Párok is.
Nyíregyházán idősebb domináns párt párokat keresek.Vékony cuki fiúka vagyok.

Én!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 20. csütörtök 23:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 20. csütörtök 23:04
Törölt felhasználó (292936)

Ki szopna le nagy mackót
Sziasztok
Ápolt, diszkrét férfiként keresem sub vagy sub kalandok kipróbálására vágyó szexi nőket, párokat. Tényleges találkozáshoz privát üzenetet írjatok.
Ápolt, diszkrét férfiként keresem sub vagy sub kalandok kipróbálására vágyó szexi nőket, párokat. Tényleges találkozáshoz privát üzenetet írjatok.
Ki szopna le nagy mackót
Bisex alázható sub pasiként domináns partnereim keresem!
Kínzás? A sima tágítás, csipeszelés, vákumozás, használtatás már nem is ér?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 20. csütörtök 06:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 20. csütörtök 06:37

Törölt felhasználó (4222642)

Nuni, popsi gyötréséhez, kínzásához, a legváltozatosabb módokon értő, tapasztalt urat, vagy urakat keresek.
Csakis olyanokat, akik figyelmesek és bizonyítani tudják a bdsm terén jártasságukat, tapasztalataikat.
Nem keresek kezdőket, olyat aki azt sem tudja mi az a bdsm...
Csakis olyanokat, akik figyelmesek és bizonyítani tudják a bdsm terén jártasságukat, tapasztalataikat.
Nuni, popsi gyötréséhez, kínzásához, a legváltozatosabb módokon értő, tapasztalt urat, vagy urakat keresek.
Kecskemét - Solt valaki elfenekelhetne , de csak jópasi max 45 ig. Férjem előtt
Bp.-i vagy Pest megyei, 50-65 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex iránt érdeklödő férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok! Újra keressük azt az ápolt, kulturált (csak) hölgyet, aki csatlakozna párosunkhoz. Legyél bevállalós, szeretjük az orális és strapon játékokat.
Végre valaki! Ide johetsz!!
(Ez egy válasz Hard-Daddy üzenetére (2022. 10. 17. hétfő 05:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Október 20-23. között szívesen találkoznék hölggyel/párral. 33 éves lábimádó szub vagyok.
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Lekötözött vékony feleség megbaszásába beszállok.
Sziasztok! Újra keressük azt az ápolt, kulturált hölgyet, aki csatlakozna párosunkhoz. Legyél bevállalós, szeretjük az orális és strapon játékokat.
Kecskemét vagy környékén keresek domináns urat vagy hölgyet.
Biszexuális aktív férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke